Van 2018 naar 2019 – Terugblik en voornemens

Keukenneusje overzicht 2018

Nieuwjaarsochtend, een mooi moment om nog even kort terug te blikken op mijn blogjaar 2018 en jullie te vertellen over mijn voornemens voor 2019. Hoe heb ik 2018 ervaren met Keukenneusje.nl en wat kunnen jullie komend jaar hier allemaal verwachten?

Keukenneusje’s 2018

Het jaar 2018 was een jaar met weer de nodige persoonlijke ontwikkeling, zo heb ik in eind april mijn eerste eigen autootje mogen ophalen en inmiddels heb ik al bijna 4.000 kilometer op de teller staan. En tijdens de wintersportvakantie in maart heb ik mijzelf overwonnen en had ik eindelijk echt lol in het skiën. Twee dingen waar ik erg trots op ben. Veder ik in 2018 heel veel plezier beleefd aan onze rondreis door Taiwan en de citytrip naar Athene.

Keukenneusje 2018 persoonlijk overzicht

Favoriete gerechten 2018

Maar ook qua eten, koken bakken heb ik in 2018 natuurlijk weer veel geleerd en ontdekt. Een greep uit de gerechten waar ik het meest trost op ben:

Keukenneusje overzicht 2018

Lekker bakken in 2018

Verder heb ik in 2018 veel meer gebakken dan voorgaande jaren. Ik vind bakken eigenlijk het allerleukste, nog leuker dan koken. Maar ik maak er altijd te weinig tijd voor. Gelukkig heb ik in 2018 wel de nodige lekkernijen uit de oven kunnen toveren. Je vindt ze in de tag: Keukenneusje bakt.

Waar ik trouwens ook heel trots op en dankbaar voor ben is dat vooral in november en december het aantal bezoekers op dit blog flink is toegenomen. De stijging is al ietsje eerder ingezet, maar de laatste twee maanden heb ik het aantal bezoekers mogen zien verdubbelen. Vooral de Sinterklaas-, Kerst- en Oud-en-Nieuw gerechten waren populair bij jullie. Dit heeft mij ook extra gemotiveerd om in die laatste maanden allemaal lekkere, nieuwe dingen te bakken en te delen op dit blog. Dank hiervoor allemaal. En hopelijk blijven veel van jullie die ik in deze laatste maanden heb mogen verwelkomen ook in 2019 terugkomen op Keukenneusje.nl. Want ik heb veel moois in petto, maar daarover lezen jullie meer in mijn volgende blogpost.

Het begint namelijk al best een lang verhaal te worden, dus mijn vooruitblik en voornemens voor 2019 bewaar ik voor de volgende post, die later deze week op dit blog komt.

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie