Over Keukenneusje.nl

Een huis gevuld met de heerlijke geur van appeltaart… Of beter (en minder cliché), de kruidige geuren van een Indiase curry. Daar wordt ik gelukkig van. Koken is mijn grootste hobby en ik geniet intens van alle geuren die daarbij horen (en natuurlijk van de smaken bij het opeten). Maar vanwege die gekke obsessie met geuren, heet mijn blog natuurlijk Keukenneusje.

Maar wie is Keukenneusje dan?

Injera maken bij Gezana

Mijn naam is Amanda Bulthuis-Oerlemans. Ik ben 38 jaar oud en woon samen met mijn man Jordan in Gerwen (vlakbij Eindhoven). In het dagelijks leven ben ik journalist. Schrijven zit mij dus in het bloed en ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Zo ook bij mijn favoriete bezigheden, koken en bakken. Ik probeer graag nieuwe dingen uit. Mijn ervaringen en de recepten die ik zodoende ontwikkel, deel ik met jullie op dit blog.

Naast het koken, heb ik ook een passie voor reizen. Je leest hier dus ook regelmatig reisverslagen over de landen en steden waar ik ben geweest. Natuurlijk lees je bij elke reis ook over wat ik allemaal voor lekkers heb gegeten en recepten om al die gerechten zelf thuis te maken.

Heel veel leesplezier op dit blog en laat vooral ook een reactie achter om te laten weten wat je van mijn verhalen en recepten vindt.

Groetjes,

Amanda