Weekoverzicht #52

Kerstdiners 2018

De afgelopen week was natuurlijk een beetje een aparte met de Kerstdagen erin. De eetweek was dus ook niet zo heel divers en gezond, maar het was zeker allemaal weer heel lekker deze ronde.

Lekker kokkerellen in het weekend

Zaterdag probeerde ik zelf een groentstrüdel te maken. Probeerde, want met het resultaat was ik toch niet echt tevreden helaas. Hij smaakte wel heel lekker, maar het deeg was gaan lekken in de oven. Dus heel mooi zag het er niet uit. Gelukkig heeft de smaak er dus niet onder geleden, dus we hebben nog wel gesmuld.

Groentestrüdel en broccoli

Op zondag kookte ik ook nog zelf een heel simpel gerecht, namelijk vegetarische kip in een champignonsausje met broccoli en aardappeltjes. ‘s-Middags bakte ik natuurlijk ook weer mijn lactosevrije kerststol, want die hoort er inmiddels toch wel bij elk jaar.

Luie kerstmaaltijden

Maandagavond bestelden we Chinees, want wij kozen dit jaar voor een lekker luie Kerst met een filmmarathon (Lord of The Rings en The Hobbit). De Chinees Tong-AH in Nuenen heeft een vegetarische rijsttafel, die altijd smullen is. Omdat wij van plan waren er twee keer van te eten, hebben we ook nog een portie vegetarische foe yong hai en mihoen besteld. Helaas zat in de mihoen die werd geleverd toch kip. Wij hebben natuurlijk nog even met het restaurant gebeld en toen hebben ze alsnog een vegetarische portie gebracht. Het bleek een foutje op de website, waardoor ze niet goed konden zien welke variant van de mihoen er was besteld.

Kerstdiners 2018

We gingen dinsdag, Eerste Kerstdag ook weer voor lekker gemakkelijk met sushi, die we hebben besteld bij The Sushi Company. Ze hebben hier ook een uitgebreide vegetarische keuze, dus dat is voor mij ook ideaal. En sushi vind ik toch ook eigenlijk nog best wel een kerstig gerecht.

Tweede Kerstdag aten we een deel van het Chinese eten dat we nog over hadden. En ja, ook deze Chinees is opgewarmd nog lekkerder haha.

Nog wat restjes opmaken

We hadden zelfs zoveel Chinees over dat we donderdag ook weer ervan gegeten hebben.

Chinees en frietjes

Vrijdag sloten we deze luie eetweek af met frietjes. Altijd lekker natuurlijk!

Gelukkig kook ik dit weekend wel weer beide dagen zelf en staan er veel groente op het menu, want dat hebben we wel weer een beetje nodig nu haha.

Tot volgende week en alvast een fijne jaarwisseling!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie