Keukenneusje’s eetoverzicht #6 – 2020

Quinoaburger en vegan kipschnitzel

Wat ben ik blij met deze eetweek! Ik heb lekker veel zelf gekookt en we hebben veel groente gegeten. Dus ik ben heel erg tevreden. En als ik de foto’s terugkijk, blijkt het ook nog eens een heel vrolijk, kleurrijk menu.

Babi pangang en lasagne

Zoals gebruikelijk heb ik in het weekend wat uitgebreider gekookt. Jordan wilde graag weer een keer babi pangang, dus die maakte ik zaterdagavond.

En op zondagavond aten we lasagne want daar had ik dan weer heel erg zin in.

Burgers en schnitzel

Maandag was het, net zoals de afgelopen weken, weer burgerdag. Ik had op zondagavond de quinoaburgers al voorbereid en hoefde ze dus alleen nog maar even te maken. Deze keer deed ik de broodjes op een Italiaanse bol en hadden we er gebakken aardappeltjes bij. Deze burgers vinden wij nog steeds allebei het lekkerste van alle verschillende soorten die ik tot nu zelf heb gemaakt.

Quinoaburger en vegan kipschnitzel

Op dinsdagavond maakte ik een beetje een geïmproviseerd gerecht. We hadden namelijk nog babi pangang saus over en vegan kipschnitzels die op moesten. Het werd dus zilvervliesrijst met broccoli en babi pangang saus erdoor en de schnitzels voor erbij. Best een prima combi!

Curry en vegan stoofvlees

Het gerecht dat we op woensdagavond aten had ik dan wel weer van tevoren gepland. Ik maakte rode curry met paksoi en tofu en witte rijst erbij. Echt heel lekker. De curry die over was ging de volgende dag mee naar het werk als lunch met een beetje quinoa erbij.

Curry, vegan stoofvlees en vissticks

Op donderdagavond gingen we naar de bioscoop, dus het moest die avond een simpel gerecht worden. We hadden nog wat vegan stoofvlees van jackfruit in de vriezer. Dus die heb ik opgewarmd en voor erbij had ik frietjes.

We sloten deze eetweek ook weer af met een lekker makkelijk gerecht. Namelijk vegan vissticks met spinazie à la Alpro en gebakken aardappeltjes.

Nog een fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.