Weekoverzicht #51

Header week 51

Het was weer een diverse week vol met lekkers. En aangezien het bijna Kerstmis is, ben ik ook weer lekker aan het bakken geweest. Dat laatste hadden jullie misschien als gezien op dit blog door de recepten die ik de afgelopen week plaatste, zoals kerstmuffins en deze gingerbread koekjes. Daarom beperk ik me hier even tot het avondeten van de afgelopen dagen.

Pannenkoeken en curry

Zaterdagavond aten we pannenkoeken met gebakken appeltjes altijd lekker. En omdat ik altijd de schil om de appels laat zitten en er geen suiker bij doe, is het ook nog best een beetje gezond.Of nou ja, minder ongezond haha.

Pannenkoeken en curry

Het gerecht van zondagavond is de afgelopen maanden ook al vaker voorbij gekomen. Ik maakte weer eens curry met bloemkool, aardappel en ei.

We aten maandagavond buiten de deur, bij de Smickel in Breugel. Ik had een portie friet met satésaus en een groentekroket, want de satésaus is daar echt heel lekker.

Eindelijk weer risotto!

Op dinsdagavond zou ik eigenlijk alleen eten, omdat Jordan een heidag had op het werk. Ik maakte dus weer eens risotto, want daar houdt Jordan niet zo van en ik vind het heel lekker. Deze keer koos ik voor risotto met spinazie en champignons. Gelukkig had ik van allebei de ingrediënten te veel, want Jordan was uiteindelijk toch thuis voor het avondeten. Dus ik bakte voor hem de rest van de spinazie en champignons met wat aardappelkroketjes en een vegetarische visburger erbij.

Risotto en wok met zoetzure saus

Woensdag was deze keer wokdag, want ik maakte Chinese roerbakgroente met tofu in zoetzure saus en rijst. Omdat ik teveel had, heb ik wat over was de volgende dag als lunch gegeten.

Downtown

Omdat we donderdagavond een bioscoopje gepland hadden, aten we in de stad. We gingen naar de Downtown Gourmet Market, waar ik koos voor een pizza met champignons en truffels en een portie Indiase pakora. Jordan ging voor de pokébowls.

Downtown gourmet market en vegan kaasschnitzel

Jordan wilde graag weer eens de vegan kaasschnitzels eten die we laats hadden ontdekt bij Jumbo. Dus maakte ik vrijdag deze schnitzels met gebakken aardappeltjes en spinazie a la creme.

Volgende week wordt natuurlijk een bijzondere met de Kerstdagen erin. Toch gaan we niet voor uitgebreide kerstdiners. Ik zal in elk geval toch nog wel kerstige gerechten maken, maar verder houden we het simpel. Daar lees je dus meer over volgende week.

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie