Keukenneusje’s eetoverzicht # 7 – 2021

Ramen - week - 7 -2021

Het was weer een diverse eetweek. Veel verschillende wereldkeukens passeerden onze eettafel. Naast Oostenrijks en Italiaans aten we gerechten uit verschillende Aziatische landen.

Bloemkoolschnitzels en Koreaans

Op zaterdagavond had het eten een Oostenrijks tintje. Ik maakte bloemkoolschnitzels met frietjes erbij.

Bloemkoolschnitzel en friet

We aten op zondagavond Koreaans. Sinds kort bezorgdt het restaurant Korean Soul Food namelijk ook in Nuenen. Dus we besloten twee vegabowls en mandus (een soort dumplings) te bestellen. Vooral die mandus vond ik echt heel erg lekker, maar de bowls waren zeker ook heel lekker.

Korean Soul Food

Gegrilde aubergine en lasagne

Omdat we nog wat van de bloemkoolschnitzels van zaterdag over hadden, maakten we die maandagavond bij het avondeten op. We hadden ook nog een paar broccoliroosjes erbij. Verder aten we gegrilde aubergines met miso en rijst erbij.

Gegrilde aubergine en restjes

Op op dinsdagavond aten we verschillende dingetjes bij de maaltijd erbij. We aten lasagne met stokbrood. Voor erbij hadden we rauwkost en wat witte bonen in tomatensaus.

Ramen, wokgerecht en curry

Het was alweer een tijdje geleden dat we ramen hadden gegeten. Dus dat maakte ik woensdagavond. Behalve natuurlijk noedels, zat er Chinese kool, lente-ui en tofu in de soep.

Ramen - week 7 - 2021

Het gerecht van donderdagavond was een bij elkaar gemixt wokgerecht. Ik wokte de Chinese kool die we nog over hadden met sesam, sojasaus en ketjap. Verder deed ik er wat gegrilde stukjes van Garden Gourmet door en rijst. Als topping hadden we nog een beetje seroendeng. Alles bij elkaar een heel lekkere smaakcombinatie.

Wokgerecht en curry - week 7 -2021

Deze week hadden we ook een aantal boodschappen besteld bij Crisp. Onder andere vegan naanbrood en Thaise basilicum. We aten op vrijdagavond rode curry waar ik de de basilicum verwerkte, samen met aubergine en wortel. De naanbroodjes met koriander en knoflook aten we erbij. Deze broodjes waren echt heel lekker en de curry natuurlijk ook.

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie