Keukenneusje’s eetoverzicht – #32 – 2022

Wokgerecht - week 32 -2022

Het was blijkbaar weer eens zo’n week, waarin ik vaak vergat een foto te maken van het avondeten. Daar kwam ik dus achter toen ik de foto’s op mijn telefoon terugkeek, om dit weekoverzicht te maken. Gelukkig bevatten de foto’s die ik wel heb, nog genoeg lekkers. 🙂

Junkfood en lasagne

We begonnen op zaterdagavond met superlekker eten, maar niet zo gezond. We aten met vrienden bij de Vegan Junk Food Bar in Eindhoven. Ik at deze mooie roze burger, met blauwe saus. Lekker kleurrijk. Op de burger zat vegan kip. Erg lekker.

Big Daddy Burger - Vegan Junk Food Bar Eindhoven

Om bij ‘echte weekendgerechten’ te blijven: op zondagavond maakte ik groene lasagne met spinazie, broccoli en pesto erdoor. Natuurlijk aten we er ook stokbrood bij. Ik was trouwens vergeten een foto te maken, dus daarom maar een foto van een eerdere keer toen ik deze lasagne maakte.

Groene lasagne

Japanse curry, wok en friet

Op maandagavond stond er alweer zo’n lekker gerecht op tafel. Ik maakte Japanse curry met aubergineschnitzels erbij.

Japanse curry met aubergineschnitzels

De voorgaande dagen waren qua avondeten dus wel wat minder gezond. Daarom ging ik dinsdagavond voor een wokmaaltijd met lekker veel groente en tempeh. Ik marineerde de tempeh in pikante kruiden en knoflook.

Wok - week 32 - 2022

Op woensdagavond gingen we toch weer voor minder gezond. Ik denk dat het door het warme weer kwam, maar ik had niet zo’n zin om te koken. Dus we haalden frietjes. Ook hier heb ik geen foto van, maar je kunt je er vast wel wat bij voorstellen ;-).

Salade en nasi

Ter compensatie maakte ik donderdagavond een salade met Romaine sla, avocado, komkommer, paprika en falafel. We aten er ook wat stokbrood bij.

Maaltijdsalade met falafel - week  32 - 2022

We sloten de eetweek op vrijdagavond af met nasi met spitskool, tofu en saté. Ook weer erg lekker natuurlijk.

Vegan nasi met spitskool en tofu

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.