Weekoverzicht #45

Header week 45 - Lasagna

Zo wat een drukke en hectische week was het. Gelukkig is het nu weekend en hebben we deze dagen niet echt iets gepland. Dus lekker even tijd om bij te komen.

Homemade lasagne

De week begon nog vrij rustig, dus ik had zaterdag weer uitgebreid de tijd om in de keuken te staan. Ik maakte een lekkere vegan lasagne. Altijd goed.

Vegan lasagna

Op zondagavond waren we met mijn ouders en broertje uit eten voor de verjaardag van mijn moeder. We aten bij Plein 4 in Eindhoven. Een fijne plek, want ze hebben een heel diverse menukaart waardoor er altijd voor iedereen wel iets op staat. Jordan en ik hadden allebei de falafelschotel.

Falafel Plein 4

Aziatische week

Ik ging op maandagavond weer eens op de meer Aziatische tour. Ik maakte mijn eigen kerriesaus met stukjes vegetarische kip erdoor en bakte wat spinazie met sesamolie. Verder had ik er rijst bij. Heel simpel en toch erg lekker.

Vegetarische kipkerrie met spinazie

Het Aziatische thema hielden we ook dinsdag nog vol. Toen aten we namelijk Japanse noedelsoep oftewel ramen. Helaas ben ik weer eens vergeten een foto te maken haha.

Op woensdagavond gingen we weer naar de bioscoop en daarvoor aten we sushi bij Kyoto echt superlekker. Ze hebben daar echt de lekkerste vegetarische sushi.

Sushi Kyoto Eindhoven

Toch even snel wat gemakkelijks

Omdat Jordan op donderdagavond pas laat terug was van het werk, besloten we frietjes te halen.

Op vrijdagavond werd het ook laat, maar besloot ik toch zelf te koken. Ik maakte wel iets gemakkelijks: vegan kaasschnitzels met rösti’s en spinazie met Alpro van Iglo. De vegan kaasschnitzels van Goodbite waren trouwens erg lekker. Jordan was ook enthousiast, omdat hij nu eindelijk weer iets kan eten dat lijkt op een kaassouflé.

Kaasschnitzel met spinazie

 

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie