Weekoverzicht #35

Header week 35

Het was een beetje een rommelige week qua eten. In het weekend begon het nog allemaal heel goed en heb ik lekker veel in de keuken gestaan. Onder andere om een vegan cuban sandwich te maken. Het recept hiervoor komt binnenkort op dit blog. Maar dat was voor de lunch. Verder maakte ik op zaterdagavond een lasagne met vegan geraspte kaas van Willemsburger. De smaak was erg lekker, maar de structuur vond ik niet helemaal kloppen bij deze kaas. De volgende keer ga ik een combinatie proberen van de krokante kaaskorst die ik eerder maakte en deze geraspte kaas. Volgens mij wordt ie dan helemaal perfect.

Vegan Cuban Sandwich en Vega lasagna

Op zondagavond maakte ik op verzoek van Jordan weer een keer vegetarische babi pangang van seitan.  De gebakken seitan die ik over had, heb ik de volgende dag door de salade gedaan voor de lunch. Ook erg lekker.

Vega babi pangang

Weer een keertje vis

En toen begon het … Omdat we maandagavond naar de bioscoop gingen aten we van tevoren sushi bij Sakana. Ik heb daar sinds lange tijd ook weer en keertje sushi met vis gegeten. Maar ik vond het eigenlijk niet heel bijzonder, misschien komt dat doordat ik nu al 3 maanden helemaal geen vis meer gegeten had.

Sakana sushi

Even snel eten

Dinsdagavond was ik alleen thuis en toen heb ik de lasagne opgegeten die nog over was van zaterdag. Ik ben alleen vergeten een foto te maken. Maar ja, jullie hebben natuurlijk de foto al gezien van afgelopen zaterdag, dus dan maakt het niet zoveel uit. Opgewarmd is de lasagne ook nog lekker, maar de korst was wel vrij hard geworden.

En op woensdagavond ging ik op bezoek bij mijn broer. Ik had dus niet zoveel tijd na het werk om te koken en daarom aten we frietjes.

Frietjes en macaroni

We aten vervolgens op donderdagavond ook weer iets wat eigenlijk niet gepland was. Normaal gesproken zouden we de boodschappen die dag hebben laten bezorgen, maar omdat ik niet thuis kon werken die dag hebben we dat verplaats naar vrijdag. Het was voor donderdagavond dus even improviseren. Ik maakte macaroni met een saus van ui en tomaat en wat bleekselderij en paprika die we nog in huis hadden.

Lekkere maaltijdsalade

Vrijdagavond was alles weer gewoon normaal. Ik maakte een vega caesar salade met romaine sla, avocado, vegetarische spekjes en vegetarische kipschnitzel. Voor erbij hadden we Italiaanse bollen. Ik vind deze salade echt heel lekker en hij is ook nog eens snel klaar.

Vega ceasar salade

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie