Keukenneusje’s eetoverzicht #50 – 2019

Mexicaans en ramen

Deze week was gelukkig weer een beetje een gewone week voor ons qua eten. Ik heb bijna alle dagen zelf gekookt en er komen dus ook weer veel groentes voorbij.

Babi pangang en hutspot

Op zaterdag maakte ik één van Jordan zijn favoriete gerechten, vegetarische babi pangang. Dus dat was sowieso weer smullen.

We gingen op zondagavond voor wat meer winterse kost, maar geen stamppot want daar houd Jordan niet van. Dus maakte ik ongestampte hutspot. Deze maak ik altijd met gebakken krieltjes. De wortel en ui roerbak ik met wat kruiden.

Ongestampte hutspot

Mexicaans en Japans

En op maandagavond hadden we weer eens Mexicaans. We aten wraps met zwarte bonen, kidneybonen en mais in een tomatensausje. Verder had ik er avocado en salsasaus bij.

Ook op dinsdagavond hadden we een vaker terugkerend gerecht op het menu staan, namelijk Japanse ramen met paksoi.

Mexicaans en ramen

Nog een beetje Oosters… en friet

We bleven woensdag een beetje in de Oosterse hoek met het gerecht dat ik improviseerde. Ik maakte gegrilde aubergine met miso en voor erbij had ik meergranenrijst en broccoli in een knoflook-chilisausje.

Improvisatiegerecht 3 - december 2019

We gingen op donderdagavond even voor iets gemakkelijks, we haalden namelijk frietjes.

Op vrijdag had ik weer boodschappen gedaan en dus weer allerlei dingen om uit te kiezen. Ik maakte gebakken aardappeltjes met paarse spruitjes en een notenburger.

Paarse spruitjes

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie