Keukenneusje’s eetoverzicht #42 – 2019

Header weekoverzicht 42 - 2019

Het was weer een mooie, diverse week qua eten. Qua gezond viel het een beetje tegen, maar oh, wat hebben we veer van veel lekkers mogen genieten.

Burgers en babi pangang

In het weekend heb ik lekker uitgebreid staan kokkerellen. Het begon zaterdag met een zelfgemaakte Italiaanse burger van champignons met truffelmayonaise. Voor erbij had ik frietjes bolognese. Echt een supercombi bleek.

Italiaanse burger en frietjes bolognese

En op zondagavond maakte ik weer iets op verzoek van Jordan, namelijk: vegetarische babi pangang.

Mexicaans en groentefrietjes

We gingen op maandagavond naar de bioscoop, dus aten we vooraf een hapje in de stad. De keuze viel op Chiddoz. Heerlijk Mexicaanse eten hebben ze daar en ook heel veel veggie opties.

Chiddoz en groentefrietjes

Op dinsdagavond kookte ik wel weer zelf. Ik maakte groentefrietjes van zoete aadrappel en knolselderij met falafel erbij. Toch nog een beetje gezond haha.

Chinees en risotto

Jordan wilde woensdagavond graag Chinees eten en dus besloten we te bestellen bij Tong Ah. Naast de vegetarische rijstschotel hadden we deze keer ook de tofu in knoflooksaus. Dat is trouwens ook echt een aanrader. Echt heel lekker.

Omdat we donderdagavond weer naar de bioscoop gingen, aten we thuis even snel een hapje voor we naar de stad gingen. Gelukkig hadden we nog veel Chinees over. Dus het werd opwarmchinees.

Chinees en risotto met andijvie

Op vrijdagavond at ik alleen, want Jordan ging uit eten met vrienden. En dus at ik één van mijn favoriete gerechten die Jordan toch niet lust: risotto! Deze keer ging ik voor een variant met andijvie erdoor. Ook heel lekker en weer eens wat anders.

Al met al ben ik heel blij met deze eetweek. Zeker omdat het allemaal zo lekker was wat we hebben gegeten. Volgende week staan er hopelijk wel weer iets meer groenten op het menu. Maar daarover lees je dus volgende week meer.

Nog een fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.