Keukenneusje’s eetoverzicht – #38 – 2021

Pasta week 38 2021

Het was deze eetweek weer een beetje anders dan anders. Dat begon eigenlijk zaterdag al. We hadden overdag al uitgebreid geluncht met vrienden en tegen het eind van de middag nog een stuk appeltaart met ijs op. Allemaal heel lekker natuurlijk, maar daarom hielden we het avondeten klein. We aten alleen nog een broodje met wat salade.

Sushibowl

Op zondagavond maakte ik een sushibowl met zeewier, edamameboontjes, mango, gebakken sojastukjes, komkommer, avocado en natuurlijk sushirijst. Altijd lekker!

Pasta en ratjetoe

De laatste weken heb ik eigenlijk elke week wel een keer pasta gemaakt. Zo ook deze week. Op maandagavond maakte ik volkoren fusili met spinazie, rode paprika, zwarte olijven en pesto. Ik serveerde er ook nog een beetje avocado bij, omdat ik die nog over had.

Pasta week 38 -2021

Op dinsdagavond zondigen we weer met frietjes van de friettent in het dorp. Voor erbij warmden we zelf vegan bitterballen van Albert Heijn op. Die bitterballen waren helaas niet zo lekker. De bouillonsmaak overheerst enorm.

Het avondeten van woensdagavond ben ik ook weer vergeten te fotograferen. We aten die avond eigenlijk een beetje een ratjetoe-gerecht. Ik bakte courgette met Italiaanse kruiden voor erbij aten we gebakken krieltjes uit de Airfryer en vegan worstjes.

Pizza en babi pangang

Op donderdag werden de nieuwe weekboodschappen weer bezorgd. We hadden dus weer de keuze uit lekker veel groente. Omdat de spinazie duidelijk het eerst op moest (sommige blaadjes in de zak begonnen al te verleppen), besloot ik pizza’s te maken met lekker veel spinazie erop. Verder deed ik er plakjes courgette op en op Jordan zijn helft paprika en olijven en op mijn helft champignons en zongedroogde tomaten.

Pizza met groente - week 38 - 2021

Aangezien het alweer een tijdje geleden was dat ik vegan babi pangang had gemaakt en het Jordan zijn favoriete gerecht is, besloot ik dit op vrijdagavond weer een keer te maken. Een goed en lekker begin van het weekend en de twee weken vakantie die we nu hebben.

Babi pangang - week 38 - 2021

Volgende week gaan we een paar dagen naar een huisje aan het strand. Wat we op die dagen en de andere dagen van die eetweek eten, lees je in mijn weekoverzicht van volgende week.

Nog een fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.