Keukenneusje’s eetoverzicht # 35 – 2020

Loempia met restje Thais

Het was weer eens een week met veel Aziatische gerechten op ons menu. Het begon eigenlijk vorige week vrijdag al een beetje met de Chinese tomatensoep en lente ui pannenkoeken. Wat daarvan over was, kwam de dagen erna nog terug. Verder komt er natuurlijk nog veel ander lekkers voorbij.

Thais met fushion

Op zaterdagavond hadden we vrienden op bezoek en aten we Thais van Thais voor Thuis. Die hebben gelukkig ook wat vegetarische gerechten op de kaart staan. Vooral de groen curry met verschillende groente vond ik erg lekker. Wel pittig, haha.

Thais eten met restjes- week 35 -2020

Zoals vaak met afhaal eten, blijft er best wat over. We aten op zondagavond dus nog een restje Thais. Voor erbij maakte ik zelf loempia’s uit de Airfryer.

De overgebleven lente-ui pannenkoeken en het laatste restje Thais eten, stonden maandagavond op het menu.

Frietjes en gegrilde aubergine

Daarna kon mijn normale eetplanning weer een beetje beginnen. Of nou ja, dat dacht ik. Want op dinsdagavond had ik toch wel heel erg zin in frietjes. Dus haalden we frietjes bij de friettent in het dorp.

Aubergine met courgette en rijst

Op woensdagavond was ik wel weer lekker aan het kokkerellen. Ik maakte gegrilde aubergine en courgette in knoflook-zwarte bonensaus met rijst erbij. We bleven dus nog steeds in de Aziatische hoek.

Geroosterde witte kool en ramen

We maakten op donderdagavond wel een een uitstapje. Ik had namelijk nog linzenburgers in de koelkast die op moesten. Dus ik maakte linzen burgers en geroosterde witte kool uit de oven en voor erbij maakte ik nog wat frietjes uit de Airfryer.

Geroosterde witte kool en ramen

Op vrijdagavond gebruikte ik de rest van de witte kool en de lente-uitjes die we nog over hadden in een heerlijke Japanse ramen (noedelsoep). Daarmee sloten we onze Aziatische eetweek af.

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.