Keukenneusje’s eetoverzicht # 34 – 2020

Traybake vegetarische worstjes, venkel en kikkererwten

Het was een eetweek met veel lekkers. Het weekend en maandag bestonden vooral uit comfortfood. Dus lekker, maar niet per sé supergezond. Doordeweeks volgden er daarna weer wat simpelere gerechten en vrijdag pakte ik weer wat meer uit.

Comfortfood

Op zaterdag Mexicaanse loaded fries, met zelfgemaakte zoete aardappelfriejtes. Dat was weer smullen.

Mexicaanse loaded fries schotel

En op zondagavond maakte ik shoarma van tempeh en gewone aardappelfrietjes in de Airfryer. Dat is sowieso altijd prima.

Het gerecht op maandagavond was ook alweer zo’n lekkere verwennerij. Ik maakte een traybake met vegetarische worstjes, venkel en kikkererwten. De worstjes hadden we nog over, omdat ik eigenlijk de afgelopen weken nog een keer had willen bbq’en. Omdat het zo extreem warm was, is dat er niet meer van gekomen. Dus moest ik ze maandag echt opmaken.

Traybake met vegetarische worstjes, venkel en kikkererwten

Doordeweekse gerechten

Dinsdagavond stond er een past op het menu. Voor Jordan maakte ik een versie met de wortel-linzen-pasta die we nog hadden. Omdat dat te weinig was voor 2 personen, had ik volkoren macaroni. De saus bestond uit tomatensaus, artisjok, broccoli en zongedroogde tomaten.

Gerechten week 34 - 2020

We hadden deze week ook weer een friettent-dag. Op woensdagavond haalden we frietjes bij de friettent in het dorp.

Donderdagavond hadden we een vega-aardappel-groente maaltijd. Ik maakte vegetarisch kipsticks met aardappelschijfjes en spinazie erbij.

Chinese afsluiter

Ik besloot op vrijdagavond weer wat uitgebreider uit te pakken in de keuken. Ik maakte ik een Chinees/ Taiwanese maaltijd met lente-ui pannenkoekjes en Chinese tomatensoep. Dat was ook weer erg lekker.

Chinese tomatensoep en lente ui pannenkoekjes

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.