Keukenneusje’s eetoverzicht – #31 – 2021

Polenta - aubergine - burger

Als ik het zo allemaal terugkijk, waren de maaltijden van deze week niet megadivers. Zo aten we twee keer een soort pizza en hadden we twee keer burgers. Om het allemaal wat minder eentonig te maken, zitten we overal verschillende groentes bij.

Zeewiernuggets en vegan burgers

Het avondeten van zaterdag ziet er niet per se heel aantrekkelijk uit, toch was het wel een lekkere combinatie. Ik maakte Seanuggets van Dutch Weed met zoete aardappelfrietjes, avocado en erwtjes.

Seanuggets

Het bordje zag er op zondagavond een stuk lekkerder uit. Ik maakte mijn favoriete vegan bugers met polenta en aubergine. Verder deden we op het broodjes rucola, vegan truffelmayonaise en pijnboompitjes. Voor erbij bakte ik nog wat krieltjes in de Airfryer.

Polenta-aubergine-burger

Twee keer pizza

We aten op maandagavond iets wat ik al een tijdje op mijn lijstje had staan. Namelijk: vegan Turkse pizza’s van het merk Lekker&Anders. Je vindt deze in het vriesvak bij de supermarkt. Op de pizza’s deed ik rucola, rode puntpaprika, komkommer en falafel.

Vega Turkse Pizza

Dinsdagavond aten we weer pizza. Deze week opende in Nuenen een vestiging van New York Pizza. We besloten dus hier een keertje pizza te bestellen. We gingen natuurlijk wel voor een pizza met zoveel mogelijk verschillende groentes. Verder bestelden we er vegan ijs van Ben & Jerry’s bij.

New York Pizza - Week 31 - 2021

Nog een keer burgers, curry en oranje bloemkool

Het avondeten van woensdagavond lijkt dan weer heel erg op het eten van zondagavond. We aten namelijk weer burgers met krieltjes. Deze keer maakte ik de Pluimfeestburger van De Vegetarische Slager. Ook weer erg lekker.

Pluimfeestburger

Op donderdagavond aten we dan juist wel weer iets heel anders, dan de rest van de week. Ik maakte namelijk een gele curry met sperziebonen en ananas erdoor.

Curry met sperziebonen en ananas

We sloten de eetweek op vrijdagavond af met oranje bloemkool en zelfgemaakte frietjes uit de Airfryer. Voor bij de bloemkool maakte ik een sausje met amandelen en rode paprika.

Oranje bloemkool en friet

De avondmaaltijden die ik voor volgende week heb gepland, zijn wel weer wat diverser gelukkig. Daarover lees je natuurlijk weer in het weekoverzicht van volgende week.

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.