Keukenneusje’s eetoverzicht #17 – 2022

Pokebowl met viskoekje van Greenforce

Het was een beetje een aparte week natuurlijk, omdat hij na twee werkdagen alweer doorbroken werd met Koningsdag. Dat was voor ons trouwens meteen de start van anderhalve week vakantie. Qua eten was het weer een heel mooie, diverse week met verschillende soorten gerechten.

Pokébowl en kapsalon

We starten op zaterdagavond met een pokébowl met verschillende groentes, mango en vegan viskoekjes van Greenforce. Ik maakte er ook nog wel wasabimayonaise bij, wat ook erg lekker was.

Pokebowl met viskoekjes Greenforce

Op zondagavond aten we een soort kapsalon, met frietjes, tortillachips, shoarma van tempeh, zwarte bonen, rode ui, guacemole en koriander.

Vegan kapsalon - week 17 -2022

Pasta en nasi

Natuurlijk stond er deze week ook weer een pasta op het menu. Ik maakte maandagavond pasta met een saus van courgette, spinazie, haver crème en pesto. Voor de pasta zelf kookte ik gewoon nog wat restjes volkoren penne en fusili die ik nog over had.

Pasta - week 17 -2022

Ik maakte op dinsdagavond een soort nasi met prei, spinazie en gemarineerde tofu erdoor. Verder aten we er satésaus bij. Erg lekker weer.

Nasi  - week 17 -2022

Burgers, restjes nasi en salade

Het was woensdag natuurlijk Koningsdag. Ik heb qua eten niet echt iets bijzonders gemaakt. We aten frietjes en burgers van het merk Greenforce. Op de burgers deed ik nog wat sla, augurk en gebakken rode ui. Gewoon een lekkere maaltijd dus.

Vegan hamburger Greenforce - week 17 - 2022

We hadden van de nasi van dinsdag nog wat over. Dat bakte ik donderdagavond met nog wat extra rijst en aubergine schnitzels in en sausje van ketjap, sojasaus en gembersiroop. Dat was trouwens een erg lekkere combinatie.

Aziatische aubergine schnitzel

Op vrijdagavond sloot ik deze eetweek af met een maaltijdsalade. Het werd deze boerenkoolsalade met kikkererwten en granaatappelpitjes. Een gezonde afsluiter van de week. Sowieso stonden er deze week lekker veel groentes op het menu. Dat vond ik heel belangrijk, want volgende week hebben we nog een citytrip gepland staan en dan is het natuurlijk nog maar de vraag hoe gezond we die dagen eten. Dus het is dan voor de zekerheid alvast fijn om de dagen daarvoor extra gezond te eten.

Boerenkoolsalade - week 17 -2022

Nog een fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.