Japans snoep testen – Deel 2

Japans snoep bestellen

Vorige week las je op mijn blog al over de Tokyo treat box met Japans snoep die mijn vriend had besteld. Omdat er veel te snoep in zat om alles in één keer te proberen, hebben we het verspreid over twee keer.

Pickeld Sakura Daikon

Van alles wat we nog hadden zijn we gestart met het snoepje waarvan we al verwachtten dat het niet heel lekker zou zijn. De Pickeld Sakura Daikon is een soort in azijn ingemaakte schijfjes radijs. En dat was ook inderdaad echt vies. Het is bitter en enorm zuur. Maar goed, dan hebben we dat ook weer een keer geprobeerd… zullen we maar zeggen haha.

Pickeld Sakura Daikon Pickeld Sakura Daikon

Pie No Mi – Green Tea Flavour

Dit zijn kussentjes van bladerdeeg met een groene thee vulling. Van deze proefronde, vond ik dit het lekkerste. Het smaakt een beetje als krakelingen met een lichte groene thee smaak.

Pie No Mi Green Tea Pie No Mi Green Tea

Peach Caramel Corn

Deze maischipjes zitten in een heel schattige verpakking en als je de zak opentrekt, komt een zoete perzikengeur je tegemoet. Qua structuur smaken de chips naar Cheetos met een harde buitenkant door de karamel. Ik vind deze chipjes wel lekker, maar je moet er echt niet teveel achter elkaar van eten.

Peach Caramel Corn Perzikken popcorn

Cola Diamond Ring

Dit snoepje lijkt op wat ik uit mijn jeugd nog ken als Ring pop. Het is een lolly in de vorm van een diamant op een plastic houder die je om je vinger kunt doen. Deze met colasmaak, vond ik niet zo heel erg naar cola smaken. Het is vooral heel zoet.

Cola Diamond Ring Cola Diamond Ring

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie