Weekoverzicht #50

Header week 50 - 2018

Ondanks dat het nog niet zo voelt is het jaar alweer bijna voorbij, realiseer ik me bij het intypen van de titel van deze blogpost. Qua eten was het een leuke week. We zijn twee keer uit eten geweest, ik heb een alvast een kerstgerecht uitgeprobeerd en natuurlijk bakte ik ook weer iets lekkers.

Indiaas!!

Zoals sommigen van jullie inmiddels wel weten, ben ik dol op Indiaas eten. Ik keek dan ook echt uit naar het avondeten van zaterdagavond, want we gingen een Indiaas restaurant uitproberen waar we nog niet eerder geweest waren: Flavours of India in Eindhoven. Het vegetarische deel van de kaart is erg uitgebreid, dus dat begon al positief. Het eten was ook nog eens erg lekker. Ik koos een curry met verschillende groente. Jordan ging voor de Bhindi Masala. En we kregen er nog een linzengerecht bij van het huis. Allemaal echt heel lekker. De vegetarische samosa’s die we als voorgerecht hadden, waren ook erg goed. Dus we gaan hier zeker nog eens terug.

Flavours of India, Eindhoven

Bloemkool in bladerdeeg

Op zondag ging ik zelf lekker uitgebreid kokkerellen. We hebben nog steeds flink wat pepernoten in huis, dus ik bakte een appeltaart met pepernoten erdoor. Het resultaat was heerlijk. Het recept volgt binnenkort. Voor het avondeten probeerde ik de bloemkool in bladerdeeg uit de Kerstallerhande uit. Ik heb wel wat dingetjes aangepast, zoals kerriesaus in plaats van tomatentapenade en de bereiding heb ik wat anders gedaan. Het recept daarvoor volgt ook snel hier.

Appeltaart met pepernoten en bloemkool in bladerdeeg

Nog een keer uit eten

Omdat we maandagavond weer eens een bioscoopje hadden geland, aten we in Eindhoven. We kozen wel voor een gezonde maaltijd bij The Happiness Kitchen. Jordan ging voor de curry  en ik voor de vegan stoof met seitan. Het was een erg lekker gerecht, zelfs de boerenkoolsalade erbij vond ik nog best oké, terwijl ik normaal echt niet zo’n fan ben van boerenkool.

Happiness Kitchen Eindhoven

Doordeweekse gerechten

Het was alweer een tijdje geleden dat we Mexicaans gegeten en we hadden nog best wat wraps in huis, dus koos ik dinsdag voor wraps met Mexicaanse roerbakgroente, zwarte rijst en avocado.

Mexicaans en frietjes

Woensdagavond hebben we weer even gezondigd met frietjes.

De laatste dagen van deze eetweek waren gelukkig iets verantwoorder. Ik maakte donerdag een salade met avocado en vegetarische spekjes erdoor. Voor erbij hadden we vegetarische kipschnitzels en gebakken aardappeltjes. Lekker en toch snel klaar! En vrijdagavond aten we spruitjes met kerriesaus en falafel.

Salade met aardappel en kipschnitzel en spruitjes

Al met al was het dus best een diverse week, waar ik erg blij mee ben. Als het goed is, wordt de komende week net zo leuk qua eten (in elk geval het weekend).

Nog een fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.