Weekoverzicht #37

Header week 37

Deze week was er één met vooral gemakkelijke gerechten op het menu. Wat ook wel fijn was, want het was verder echt een erg drukke week. Vooral doordeweeks was het fijn om niet meer zolang in de keuken te hoeven staan een drukke werkdag. Ook in het weekend waren de gerechten die ik op tafel zette best simpel, maar zeker niet minder lekker.

Op zaterdag aten we een broodje met een Mc2 Burger van De Vegetarische Slager en zelfgemaakte guacamole. Voor erbij had ik zoete aardappelfrietjes.

Vega burger en Spaanse bowl

Spaanse bowl

Ik maakte op zondagavond weer een bowl-gerecht. Deze keer werd een Spaanse bowl met paellarijst met erwtjes, olijven, tomaatjes en Pimento de Padron pepertjes. Voor erbij had ik stokbrood met aioli. Erg lekker. Voor Jordan had ik trouwens ook nog wat garnaaltjes door de paella rijst gedaan.

Nachos

Maandagavond gingen we naar de bioscoop, naar de film The Nun. Deze was overigens veel minder eng en spannend dan ik had verwacht. Dus dat viel een beetje tegen. Maar het gaat hier natuurlijk om het eten van die avond. We gingen naar Chidoz, waar Jordan een vegan burrito at en ik nachobowl. Erg lekker.

Chidoz Nacho Bowl

Pasta en salade

Af en toe improviseer ik zelf een pastasaus. Zo ook op dinsdagavond. Ik maakte een sausje met Soja Cuisine van Alrpo, courgette en kipstuckjes van de Vegetarische Slager.

Pasta met courgette en aardappelsalade

Op woensdagavond deden we boodschappen en besloten we gewoon simpel koude schotel en stokbrood te eten. Jordan koos voor een zalmsalade en ik voor een aardappelsalade. Ik heb niet de hele salade opgegeten hoor, een deel ervan heb ik voor de volgende als lunch bewaard.

Jordan kookte ik op donderdagavond. Hij had spinazieschnitzels uitgekozen met gebakken aardappeltjes en groente in knoflookolie voor uit de oven. Het was allemaal erg lekker en heel kleurrijk, zoals je op de foto ziet.

Spinazieschnitzel en wokgroente

Eindelijk weekend!

Op vrijdagavond was ik alleen thuis en besloot ik gewoon weer wat simpels te koken, zodat ik snel lekker op de bank kon gaan hangen. Want weekend, daar was ik echt wel aan toe zeg. Ik maakte wat wokgroente met vegetarische runderreepjes van de Jumbo. Het was trouwens voor het eerst dat ik de reepjes at. Echt heel lekker, een beetje kebab-achtig. Dus die ga ik zeker vaker kopen.

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie