Weekoverzicht #17

Vegetarisch bbq

Dit weekoverzicht komt een beetje eerder dan normaal. Het komend weekend vliegen wij namelijk naar Taiwan en dan heb ik waarschijnlijk niet zoveel tijd /de mogelijkheid om te bloggen. Dus daarom krijgen jullie dit keer mijn weekoverzicht op vrijdag al te zien. Ondanks dat het een pré-vakantie week was, hebben we toch nog best wel gezond gegeten en heb ik bijna elke dag zelf gekookt. Dus dat is al positief ten opzichte van de vorige weken haha.

Weekend vol burgers!

Op zaterdag aten we broodjes hamburger met gebakken aardappeltjes. Ik heb hiervoor de vegetarische burgers gebruikt van de Jumbo en die waren echt heel lekker. Tijdens het bakken roken ze zelfs heel erg zoals de Mc2 Burgers van De Vegetarische Slager.

Burger met Harissasaus

Maar die burgers aten we een dag later … We hebben namelijk een verjaardagsbarbecue bij een vriend. Speciaal voor ons had hij deze vegetarische burgers gekocht en gezorgd voor grote groentespiesen. Natuurlijk was ook dit weer allemaal erg lekker.

Vegetarisch bbq

Doordeweekse maaltijden

Om toch een beetje afwisseling te hebben aten we op maandag pasta. Ik maakte een saus van sojaroom met champignons en tomaat. Ik had er een groentebouillonblokje door gedaan en dat maakte het extra lekker. Deze saus ga ik vaker maken.

Pasta kipschnitzel

Omdat we van zaterdag nog twee hamburgerbroodjes over hadden, aten we dinsdag een broodje vegetarische kipschnitzel. Ik heb de kipschnitzels van Jumbo gebruikt en die gebakken in de Airfryer. Voor erbij hadden we Spinazie a la crème van de Iglo met Alpro.

Woensdagavond gingen we naar de nieuwe Avengers-film, Infinity War. Omdat de film pas om acht uur ‘s-avonds begon, hadden we nog genoeg tijd om eerst thuis te eten. Jordan heeft gekookt, omdat hij die dag al vrij was. Hij maakte wraps met Mexicaanse wokgroente en vegetarisch gehakt van de Jumbo. Het was zo lekker dat ik vergeten ben een foto te maken haha.

Op donderdagavond hadden we weer gebakken aardappeltjes. Dit keer met een spinazieschnitzel van het merk So Fine. Daarbij had ik nog wat groente gekookt die ik nog in de vriezer had. Jordan had spruitjes erbij en ik had sperziebonen.

Spinazieschnitzel-frietjes

Omdat we op vandaag zo ongeveer alles wat we in huis hadden al hadden opgemaakt (en omdat het gewoon lekker gemakkelijk is zo vlak voor de vakantie), haalden we frietjes.

Blijf up to date via Instagram!

De komende weken zijn we dus op vakantie. Omdat het vanuit Taiwan niet zo gemakkelijk is om mijn blog goed te kunnen beheren, zal ik pas na de vakantie mijn verhalen over de reis met jullie delen. Tot die tijd houd ik jullie natuurlijk wel graag op de hoogte via mijn Instagram. Ik zal daar regelmatig foto’s plaatsen tijdens de reis. Dus, als je dit nog niet doet, volg mij dan op Instagram en blijf up to date van al het lekkers dat ik eet in Taiwan.

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie