Keukenneusje’s weekoverzicht #14 – 2022

Couscoussalade - week 14 - 2022

Deze week stonden er veel gerechten op het menu, die eigenlijk bij ons vaker terugkomen op het weekmenu. Hierdoor was deze eetweek voor eens misschien wel het meest representatief voor wat we regelmatig eten.

Burgers en babi pangang

We begonnen op zaterdagavond met een lekker simpel, weekendgerecht: burgers en frietjes. Voor de burgers had ik de Pluimfeestburgers van De Vegetarische Slager. Verder deed ik er rucola, avocado en sausje met haveryoghurt, munt en koriander op.

Vegan Pluimfeestburger - week 14 - 2022

Jordan had voor deze week weer een keer op babi pangang gevraagd, want dat is zijn lievelingsgerecht. Dus dat aten we zondagavond. Bekijk hier mijn recept voor deze vegan babi pangang die ik maak met seitan en tofu.

Vega babi pangang

Restjes en pasta

Omdat we nog best wat babi pangang over hadden, aten we dat maandag nog op. Ik maakte er ook de restjes van de gado gado van de vrijdag ervoor bij.

We eten tegenwoordig ook bijna elke week wel een keer pasta. Op dinsdagavond stond er daarom volkoren penne op het menu, met een sausje van spinazie, courgette, olijven, pesto en zongedroogde tomaatjes. Altijd lekker natuurlijk.

Pasta - week 14  -2022

Pokébowl, Mexicaans en couscoussalade

Het was ook alweer een tijdje geleden dat we een pokébowl aten. Dus dat hadden we afgelopen woensdag. Ik maak deze altijd met sushirijst, edamame boontjes, avocado, wortel, komkommer, radijsjes en mango.

Donderdagavond gingen we voor Mexicaans. We aten wraps met een bonenschotel van HAK, gegrilde stukjes van Garden Gourmet, sla, avocado en torillachips.

Wraps - week 14 - 2022

We sloten de eetweek op vrijdagavond af met couscoussalade, met rucola, granaatappelpitten, falafel en Turks Brood erbij.

Couscoussalade - week 14 - 2022

Nog een fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.