Keukenneusje’s eetoverzicht #9 – 2020

Chinees week 9 - 2020

Mijn wekelijkse eetoverzicht staat deze keer een dagje eerder online. Morgen vertrekken we namelijk naar Oostenrijk voor onze jaarlijkse skivakantie. En het was qua eten ook echt een pré-vakantieweek. Met veel lekkers, maar niet altijd even gezond haha.

Chinees en pasta met avocado

Omdat afgelopen zaterdag de dag was dat Jordan en ik 5 jaar samen waren, besloten we die dag een filmmarathon te houden (wat we ook deden op onze eerste date) en Chinees te bestellen (onze eerste gezamenlijke avondmaaltijd). En ja, Chinees bestellen betekent altijd dat je er meerdere dagen van kunt eten. Bij onze zelfs drie dagen. We aten dus zowel zaterdag als zondag Chinees.

Chinees week 9 - 2020

Maandag wisselde ik het even af met een pasta met een saus van avocado. Voor mij had ik er tomaatjes bij gedaan en voor Jordan spinazie. Pasta met avocadosaus is trouwens echt een aanrader. Super lekker!

Pasta met avocadosaus

En dinsdagavond aten we dus…. Weer Chinees. Inderdaad.

Burgers en pizza

Het was woensdagavond ook weer een enerverende avond met het avondeten. Ik had quinoa burgers van de Jumbo met gebakken aardappeltjes. Maar de burgers bleken kaas te bevatten, wat ik niet had verwacht. Dus op het laatste moment heb ik voor Jordan nog even snel vegetarische kipkorns gebakken in de Airfryer.

Omdat ik donderdagavond nog even wat moest halen bij de Jumbo viel mij oog daar op de vers belegde pizza’s. Ze hebben namelijk ook een vegan variant met spinazie, paprika, pepertjes en vegan kaas. Dus die besloot ik mee te nemen voor die avond.

Vegan spicy pizza Jumbo

En toen kwam er toch nog een beetje Chinees voorbij haha. We hadden namelijk nog een beetje mihoen en rijst over. Die heb ik vrijdagavond gebakken met prei erdoor en vegetarische saté van Mora erbij.

Al met al was het dus een beetje een luie week qua koken. En volgende week wordt er heerlijk voor ons gekookt in het hotel in Oostenrijk. Wat voor een lekkers ik daar allemaal eet, zie je natuurlijk in mijn volgende weekoverzicht.

Nog een fijn weekend!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie