Keukenneusje’s eetoverzicht #7 – 2020

Oeps! Ik kom er net achter dat ik de afgelopen dagen ben vergeten foto’s te maken van het eten. Het wordt dus een weekoverzicht met wat minder plaatjes haha. Gelukkig heb ik van lekkerste en meest bijzondere dingen wel foto’s, dus eigenlijk mis je niet zo heel veel.

Vegan fastfood en knödels

We begonnen de eetweek zaterdag met een vegan fastfood diner bij Calypso in Eindhoven. Alle gerecht bij dit restaurant zijn volledig vegan. Vooraf hadden we falafel en bitterballen en als hoofdgerecht had ik loaded nachos en Jordan had een kapsalon. De bitterballen waren echt super! De nacho’s waren ook lekker, maar ik had liever iets meer topping gehad, nu was het wel heel veel chips en weinig erop.

Vegan fastfood Calypso Eindhoven

Op zondag kwamen Jordan zijn ouders bij ons eten en stond ik zelf weer in de keuken. Ik maakte vegan speckknödels met zuurkool. Voor erbij had ik ook nog kipstuckjes en vegan jachtsaus.

Vegan knödels

Foto ‘arme’ week

En toen ging het dus fout met foto’s maken. Van de doordeweekse dagen heb ik alleen van dinsdag en vrijdag foto’s.

Op maandagavond maakte ik volkoren wraps gevuld met een bonenschotel, avocado en vegan gyros reepjes van Jumbo. Het was echt heel lekker.

Curry met tofu en sperziebonen

Op de foto dus het gerecht van dinsdagavond. Toen maakte ik curry met tofu en sperziebonen. Ook dat was smullen.

We aten op woensdagavond bij Jordan zijn ouders frietjes van de friettent in het dorp.

Ook deze week heb ik weer een dag gehad dat het improviseren was. We hadden nog broccoli en nog wat sperziebonen over van dinsdag. Ik maakte dus een wokgerecht van zilvervliesrijst met deze groentes en een beetje hoisin saus erdoor.

Sushi with love!

Vrijdag was het natuurlijk Valentijnsdag.En alhoewel wij er niets aan doen, besloot ik toch Jordan te verrassen met sushi. Ik had verschillende soorten vegetarische sushi besteld bij The Sushi Company. Dus was het toch nog een klein beetje een romantisch dinertje ;-).

Veggie Sushi Valentijnsdag

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie