Keukenneusje’s eetoverzicht #52 – 2019

Dagje Nijmegen 2019

Dit is dan toch echt het laatste weekoverzicht van 2019. Ondanks dat het jaar nog een paar dagen duurt, zitten we volgende week zondag namelijk al in 2020. Zoals bijna altijd aan het einde van het jaar, was het de afgelopen week een wat minder gezonde week. Met veel uit eten en veel afhaaleten deze keer.

Chinees en Shoarma

Het begon vorige week zaterdag met een etentje bij Tong Ah in Nuenen. Ze hebben hier veel vegetarische keuzes. En allemaal echt heel lekker.

Boedhha menu Tong AH

Op zondagavond aten we vegetarische shoarma van tempeh met frietjes erbij.

We hadden op maandagavond ook frietjes, maar deze waren iets gezonder. Ik had een mix van zoete aardappel frietjes en wortel frietjes gemaakt. Voor erbij maakte ik steaks van knolselderij. Zondag en maandag waren meteen ook de twee enige avonden deze week dat ik zelf heb gekookt.

Pizza en nog meer Chinees

Dinsdagavond wilden we eigenlijk frietjes, maar de friettent was gesloten en dus besloten we pizza te bestellen.

Vegan funghi Domino's

Woensdag en donderdag was het natuurlijk Kerstmis. Eigenlijk wilden we Indonesisch eten, maar het restaurant dat in Gerwen bezorgd bleek met de Kerstdagen maar één rijsttafel aan te bieden en dus waren er voor ons geen vegetarische opties. Toen besloten we maar Chinees bestellen aangezien die, zoals eerder gezegd, wel heel veel keuzes heeft. Van de rijsttafel hebben we uiteindelijk donderdagavond ook nog gegeten.

Chinees Kerst 2019

Dagje Nijmegen

Omdat we vrijdag ook allebei een vrije dag hadden, zijn we naar Nijmegen gegaan om een dagje te shoppen. In deze stad is ook heel veel vega(n) keuze aan eettentjes. We genoten rond half 12 van een beetroot cacao en matcha latte met havermelk en lactosevrije kokosbollen bij De Blonde Pater. Verder gingen we voor een late lunch met heerlijke vegaburgers bij Smokehouse Kronenburg. ‘s-Avonds hebben we nog het allerlaatste restje Chinees gegeten.

Dagje Nijmegen 2019

Al met al was het een week met eigenlijk veel te veel en ook niet heel gezond eten. De komende dagen eten we in elk geval voor ontbijt en lunch toch maar even wat minder. En na Oud en Nieuw zal ik toch maar weer eens een extra gezond weekmenu gaan samenstellen.

Nog een fijne zondag en alvast een goede jaarwisseling toegewenst!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie