Keukenneusje’s eetoverzicht #48 – 2019

Boerenkool-quinoa burgers en aubergine en courgette uit de oven

Het was een week met veel frietjes. Heel lekker natuurlijk, maar wel iets minder gezond dan de afgelopen weken dus.

Shoarma en wok

Het begon zaterdag direct al. Toen we aten vegetarische shoarma van tempeh met frietjes en pitabroodjes.

Op zondagavond ging ik wel voor een wat gezonder alternatief. Ik maakte een wokgerecht met rijst, broccoli, wortel en tofu in een ketjap-knoflooksausje. Snel klaar en heel lekker.

Tofu wok met broccoli en wortel

Burgers en ovengroente

Doordeweeks heeft Jordan weer bijna alle dagen gekookt. Op maandagavond maakte hij boerenkool-quinoa burgers met gebakken aardappeltjes en broccoli.

Boerenkool-quinoa burgers en aubergine en courgette uit de oven

En op dinsdagavond hadden we aubergine en courgette met miso erop uit de oven. Erg lekker. Verder hadden we er rijst en falafel bij.

Frietjes en risotto

We gingen woensdagavond even voor heel gemakkelijk. We aten frietjes van de friettent.

Omdat Jordan donderdagavond niet thuis was, kookte ik alleen voor mijzelf. Ik maakte risotto met champignons. Altijd goed natuurlijk.

Vrijdagavond aten we alweer frietjes. Dit keer zelf gebakken met de Airfryer. Voor erbij hadden we vegetarische frikandellen en kroketten.

Al met al hebben we heel lekker gegeten. Maar volgende week hebben we wel weer iets meer groente op het menu staan hoor.

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie