Keukenneusje’s eetoverzicht – #45 en #46 – 2022

Gerechten week 45 - 2022

Het vorige weekend startte het overstapseizoen voor de zorgverzekeringen weer. Ik was daarom vooral druk met werk en heb toen geen weekoverzicht op dit blog geplaatst. Daarom is de post van vandaag een verkorte samenvatting van de afgelopen twee eetweken.

Week 45

Deze eetweek begon in het weekend met vegan babi pangang. Op zondagavond maakte ik vegan burgers van Greenforce, op een broodje met vegan rookkaas van WildWestLand en spek van de De Vegetarische Slager. Erg lekker dus weer allemaal.

Gerechten week 45 - 2022- 1

Op de doordeweekse dagen stonden er weer wat simpelere gerechten op het menu. Zo maakte ik op maandagavond spruitjes met rijst en een restje babi pangang wat nog over was. En op dinsdagavond stond er een pasta op het menu.

In deze week kwam ook de nieuwe Black Panther film uit. Daar zijn we dus meteen naartoe geweest op woensdagavond. Voor de film aten we bij Calypso. Ik koos voor een herfstbowl met lekker veel groentes en Jordan koos voor de friet met vegan stoofvlees.

Calypso - week 45 - 2022

Op donderdagavond aten we bij de ouders van Jordan een lekkere pokebowl. En op vrijdag begon de drukte op het werk. Dus ik koos die avond voor een heel simpele mix van zoete aardappel, pastinaak, wortel, rode ui en paprika uit de oven. Daarbij maakte ik vegan köfte rolletjes van Greenforce.

Gerechten - week 45 - 2022 - 2

Week 46

In het drukke weekend, maakte ik het mijzelf makkelijk. We bestelden op zaterdagavond Chinees en daar aten we zondagavond ook nog een keer van. Ook de dagen erna waren nog best druk, dus ik hield het qua koken simpel. Op maandagavond maakte ik pasta en op dinsdagavond een wokgerecht met tempeh, paksoi en paprika.

Gerechten - week 46  -2022 - 1

We haalden op woensdagavond frietjes bij de friettent in het dorp en op donderdagavond maakte ik een lekkere combinatie van sperziebonen, paprika en champignons in Japanse curry met wat gebakken aardappeltjes erbij. Dit was echt een heel lekker gerecht, ondanks dat het een beetje snel bij elkaar was geïmproviseerd.

Gerechten - week - 46 - 2022 - 2

We sloten deze eetweek op vrijdagavond af met zelfgemaakte nasi, met spitskool en tofu met satésaus.

Nog een fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.