Keukenneusje’s eetoverzicht #45 – 2019

Header eetoverzicht week 45 - 2019

We zijn deze week weer veel uit eten geweest en we hebben dus ook niet altijd even gezond gegeten. Maar al met al valt het me eigenlijk nog best mee en was het een heel diverse eetweek.

Sushi en falafel

In het weekend zijn we beide dagen uit eten geweest. Zaterdag gingen we met Jordan zijn ouders sushi eten bij Kyoto in Eindhoven. De sushi daar blijft toch echt briljant. Ook hun vegetarische sushi is echt heel lekker!

Uit eten Kyoto en Plein 4 Eindhoven

En op zondag gingen we met mijn ouders uit eten bij Plein 4 in Eindhoven. We kozen allebei voor de falafel. Erg lekker, maar wel jammer dat ze het aantal vegan gerechten op de kaart enorm hebben teruggeschroefd. Dit was eigenlijk het enige hoofdgerecht dat we konden kiezen.

Efteling

Maandag hadden we een lekker dagje Efteling gepland. Het was gelukkig de hele dag droog en helemaal niet druk. Dus we hebben bijna nergens in de rij gestaan. Er waren wel veel eettentjes dicht, maar toch hebben we nog wel lekker gesmuld van poffertjes en van een wokmaaltijd bij Toko de Pagode.

Eten Efteling november 2019

‘s-Avonds thuis hebben we nog een pizza besteld en gedeeld.

Vegan spicy pizza Domino's

Pasta en frietjes

Het was dinsdagavond weer een beetje een normale dag. We aten pasta met zelfgemaakte boerenkoolpesto.

Pasta boerenkoolpesto en frietjes bij Down Town Gourmet Market

En toen gingen we alweer uit eten…. Of nou ja, voor een snelle hap dan. We gingen woensdagavond naar de bioscoop en aten vooraf frietjes in de stad. Eigenlijk wilden we naar Dik&Lang, maar die was dicht. Dus toen hebben we bij de Down Town Gourmet Market frietjes gegeten met een portie vegan bittergarnituur.

Spruitjes en zuurkool

Op donderdagavond was het wel weer een ‘gewone’ avond en kookte Jordan. Hij maakte een vegaburger met ovenaardappeltjes en spruitjes.

Aardappels met vegaburger en spruitjes

We sloten de week vrijdag af met weer een middagje weg. We gingen naar de Outlet in Roermond. Daar hebben we lekker geluncht bij Wagamama. Echt een aanrader als je van Japans/ Aziatisch eten houdt. We hebben heerlijk gesmuld van de vegan ramen en groente gyozas. Echt heel lekker.

‘s-Avonds thuis gingen we voor Hollandse pot. We aten zuurkoolstamppot met vegetarische rookworst.

Zuurkool met vegetarische rookworst

Volgende week wordt waarschijnlijk weer een beetje een rommelige eetweek. Maar daarover lees je dus weer meer in het volgende weekoverzicht.

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie