Keukenneusje’s eetoverzicht #44 – 2019

Header week 44 -2019

Ook deze week heb ik weer niet zoveel in de keuken gestaan. Ik ging een paar keer uit eten en bijna alle doordeweekse dagen heeft Jordan gekookt. Dus wat dat betreft ben ik weer heerlijk verwend, haha.

Indiaas

Deze eetweek begon met een etentje op zaterdagavond. We gingen met vrienden uit eten bij het Indiase restaurant Flavours of India in Eindhoven.  Ze hebben daar veel keuze aan vegetarische gerechten, zo hadden een curry met linzen, eentje met okra en eentje met aubergine. Allemaal heel lekker!

Indiaas eten week 44 - 2019

En we bleven zondag nog even op de Indiase toer. Ik maakte een linzencurry volgens dit recept van Jumbo. Omdat we geen wortels in huis hadden, gebruikte ik plaats daarvan courgette.

Burgers en uit eten (again)

Doordeweeks heeft Jordan eigenlijk alle dagen gekookt. Op maandag maakte hij een burger met gegrilde groente en röstirondjes erbij.

Vegetarische piri piri burger

Op dinsdagavond ging ik met een vriendin uit eten bij het restaurant van De Effenaar. Ik koos voor de risotto en een chocoladetaartje met kardemom. Echt heel lekker.

Effenaar restaurant Eindhoven

Pasta en ‘vis’sticks

Jordan maakte op woensdagavond een pasta met vegetarische balletjes en een sausje met tomaat en olijven. Voor de pasta hadden we verse pasta gevuld met tuinbonen en broccoli gekocht bij de Jumbo. Die was echt heel lekker.

Pasta met tuinbonen en broccoli

Omdat we op donderdagavond naar de bioscoop gingen werd het thuis even een snel maaltijd met vissticks (voor mij vegetarische van Jumbo Veggie Chef), spinazie a la crème met Alrpo van Iglo en gebakken aardappeltjes.

We sloten de week vrijdagavond af met vegetarische shoarma en frietjes. Altijd goed natuurlijk.

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie