Keukenneusje’s eetoverzicht #46 – 2019

Header eetverslag week 46 -2019

Zoal verwacht, was ook deze week weer een beetje rommelig qua eten. We hebben ook echt niet heel erg gezond gegeten. Dus daar hoop ik de komende dagen wel weer wat verandering in de te brengen haha. Maar nu natuurlijk eerst het uitgebreide verslag van deze eetweek.

Pizza en Mexicaans

Het begon zaterdag met pizza’s van Domino’s. We hadden vrienden op bezoek en besloten pizza’s te bestellen. Ik koos voor hun nieuwe vegan funghi pizza. Een pizza met champignons, altijd goed natuurlijk :-).

Pizza en wraps

Zondag aten we een beetje gezonder. Ik maakte Mexicaanse wraps gevuld met een bonenschotel, guacamole en stukjes avocado.

Pasta, friet en salades

We hielden het gezondere eten ook maandagavond nog goed vol. Toen maakte Jordan een pasta met vegetarische balletjes, boerenkool pesto en broccoli. Ook heel lekker.

Pasta met broccoli en boerenkoolpesto

De dagen daarna ging het mis. Op dinsdagavond haalden we frietjes bij de friettent in het dorp. En op woensdagavond haalden we bij de Jumbo een zalmschotel voor Jordan en een aardappel-ei-salade voor mij met wat strokbrood.

Nog meer pizza en friet

Donderdagavond was ook een wat minder gezonde avond. We gingen met een groep vrienden de Glow-route in Eindhoven lopen en aten vooraf pizza bij Happy Italy.

Pizza Happy Italy

Deze eetweek sloten we vrijdag af met een dagje Maastricht en daar hebben we ook wat minder gezond gegeten, maar wel heel lekker. Als lunch hadden we loaded fries bij Friet Elite en ‘s-avonds aten we een burger bij Burgerlijk. Die burger was overigens nog best gezond. Die van mij was met sojabonen en zeewier gemaakt en die van Jordan van tempeh.

Friet Elite en Burgerlijk Maastricht

Ik ga proberen de komende weken weer wat gezonder te eten, want met de decembermaand in aantocht (die waarschijnlijk ook niet altijd even gezond zal zijn qua eten), is dat wel even nodig nu haha. To be continued …

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie