Keukenneusje’s eetoverzicht #43 – 2019

Header eetoverzicht 43 - 2019

Terugkijkend op de foto’s van de avondmaaltijden, was het best een luie week qua koken voor mijn doen. Dat komt voor een deel doordat Jordan deze week een paar avonden heeft gekookt. Maar de keren dat ik kookte heb ik me er ook met simpele gerechten vanaf gemaakt haha. Dat betekent natuurlijk niet dat we geen lekkere dingen hebben gegeten. Zeker niet!

Pizza en Japanse curry

Zo aten we op zaterdagavond weer eens een zelfgemaakte pizza met verschillende groenten, zoals spinazie, broccoli, paprika, ui en olijven. Verder had ik er vegan mozzarella overheen gedaan. Dat was dus echt wel smullen.

Groente pizza en Japanse curry met noedels

Op zondagavond maakte ik ook een heel lekker gerecht, namelijk Japanse curry met udon noedels. De noedels zie je alleen niet op de foto, omdat er zo lekker veel curry overheen ligt.

Frietjes en iets nieuws

Het was lang geleden dat we zelf frietjes hebben gemaakt, dus maakte Jordan deze maandagavond weer eens. Heerlijk met een paar vegetarische snacks erbij. De veggie kroketten van de Jumbo en de vegetarische frikandellen van Beckers. Misschien niet heel gezond, maar wel altijd erg lekker.

Ik had ook zin om weer eens een keer een heel nieuw gerecht uit te proberen. Daarom maakte ik dinsdagavond aubergine rijst met falafel, een recept uit het magazine van Jumbo van deze maand. Ik maakte het gerecht met zilvervliesrijst en in plaats van yoghurt heb ik er knoflooksaus bij gedaan. Het was echt een verrassend lekker gerecht.

Auberginerijst met falafel

Nog een dingetje waar mijn luiheid deze week uit bleek: we hebben op woensdagavond weer friet gegeten. Deze keer haalde ik frietjes bij friettent in het dorp. Gewoon omdat het kon. En het was ook wel handig aangezien Jordan ‘s-avonds nog naar Eindhoven moest om met een vriend naar de bios te gaan.

Een creatie van Jordan en lasagne

Er stond op donderdagavond weer een culinaire creatie van Jordan op tafel. Hij maakte ovengroente met gebakken krieltjes en vegan Kaesschnitzels van het merk Goodbite. Ook weer een prima combi.

Creatie van Jordan

We luidden tot slot op vrijdagavond het weekend in met een heerlijke vegetarische lasagne met stokbrood. Hiervoor heb ik wel weer wat uitgebreider in de keuken gestaan. Dus de luie week is toch nog een beetje gered haha.

Lasgne met vegan kaas

Nog een fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.