Keukenneusje’s eetoverzicht #40 – 2019

Header week 40 -2019

Het weekoverzicht van vorige week sloot ik nog af met het voornemen dat we deze week echt wat meer groenten zouden gaan eten. Dit is ook best aardig gelukt, maar toch liep het doordeweeks wel allemaal een beetje anders dan gepland, waardoor ik ook niet zo veel zelf heb gekookt deze week.

Gezonde combinaties

Op zaterdagavond aten we een wokmaaltijd van noedels, paksoi, linzen en gemarineerde tempeh. Een lekkere en gezonde combinatie.

Gerechten met linzen en kikkererwten

Ook op zondagavond aten we ook lekker veel groenten, namelijk een curry met zoete aardappel, kikkererwten en ui, met meergranenrijst erbij.

Afhalen en uit eten

Zoals gezegd liep het doordeweeks allemaal een beetje anders dan gepland. Daarom haalden we maandagavond even snel salade en stokbrood als avondmaaltijd.

En dinsdagavond besloten we uit eten te gaan bij ons favoriete restaurant in Eindhoven, Gezana. Lekker smullen van een mix van Eritrese gerechten.

Gezana 2019-10

Ook op woensdagavond heb ik niet zelf gekookt, we haalden namelijk frietjes bij de friettent in het dorp.

Pasta en nog een keer uit eten

Gelukkig heb ik donderdagavond wel weer lekker zelf in de keuken gestaan. Ik maakte een pasta met courgette, venkel, witte bonen, olijven en basilicum. Erg lekker.

Pasta met witte bonen, courgette en venkel

We sloten deze eetweek af met weer een etentje buiten de deur. We gingen naar de bioscoop en aten vooraf bij Dadawan in Eindhoven. We kozen allebei voor een vegetarische stone bowl en een rol sushi. Wat eigenlijk iets teveel was, maar wel heel lekker haha.

Dadawan 201910

Het was dus een beetje een rommelige eetweek, hopelijk verloopt volgende week weer wat meer gestructureerd. Ik heb in elk geval wel al een mooi weekmenu gepland, maar daarover dus volgende week meer.

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie