Keukenneusje’s eetoverzicht #32– 2019

Header weekoverzicht 32 - 2019

Als ik de foto’s terugkijk van deze eetweek word ik heel blij… Sowieso heb ik eindelijk weer eens elke dag eraan gedacht om een foto te maken, maar het eten was ook nog eens heel gevarieerd, kleurrijk en natuurlijk lekker. Daarnaast hebben we deze week geen last meer gehad van lekkages, dus het lijkt nu opgelost.

Shoarma en pizza

Zaterdagavond gingen we voor gewoon een lekkere hap. Vegetarische shoarma met frietjes en pitabroodjes.

Vega shoarma en pizza

En zondag maakten we een groentepizza met broccoli, spinazie, paprika, ui, olijven en vegan mozzarella.

Veel groente en kleurtjes

Maandag gingen we weer voor nog wat meer gezond. Ik maakte een sushibowl met sojabonen, avocado, mango, wortel, radijs en vegetarische kaviaar van de IKEA. Lekker, gezond en snel klaar. Dus ideaal voor een zomerse doordeweekse avond. En het ziet er ook nog eens heel vrolijk uit op de foto.

Pokébowl en ovengroente

We aten dinsdagavond een mix van venkel, gele courgette, ui en wat restjes van de shoarma uit de oven. Voor erbij had ik nog wat krieltjes, ook uit de oven. Dat was ook weer smullen natuurlijk.

Sushi

Op woensdagavond gingen we na het werk nog even langs de AH XL. En Jordan wilde toen graag sushi. Gelukkig hebben ze tegenwoordig ook wat meer vegetarische keuzes, dus besloten we die meenemen. En natuurlijk voor Jordan ook nog wat zalm sushi erbij.

Sushi AH XL 2019-08

Nog een bowl en spinazie

Omdat ik de rest van de vegetarische kaviaar ook wilde opmaken, deed ik die donderdagavond door een bowl met zilvervliesrijst, pompoen, geroosterde kikkererwten, gegrilde aubergine en avocado.

Boeddhabowl en spinazie

Tot slot gingen we vrijdagavond weer even voor een snelle maaltijd. Ik maakte voor Jordan vissticks en spinazie met alpro creme. Voor mijzelf had ik er vegetarische visnuggets van Sofine bij, aangezien ze de vegetarische vissticks niet meer hebben bij de supermarkt. Maar de ‘visnuggets’ waren minstens zo lekker.

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie