Keukenneusje’s eetoverzicht #3 – 2021

Chinees - week 3 - 2021

Zo veel en uitgebreid als ik de vorige week in de keuken heb gestaan, zo weinig tijd heb ik er deze week doorgebracht. Zelfs in het weekend waren de gerechten die ik maakte vrij snel klaar en doordeweeks hebben we een paar keer afhaal- / opwarm-eten gegeten. Het was dus een beetje een luie week, zullen we maar zeggen.

Italiaans weekend

Op zaterdagavond maakte ik een groentepizza. Wel met een kant-en-klare bodem van Jumbo. Als toppings had ik spinazie, courgette, groene paprika, champignons, zongedroogde tomaten en pesto. 

Pizza groente week 3 -2021

We bleven zondag nog even in de Italiaanse hoek. Ik maakte volkoren macaroni met spinazie, witte bonen, haverroom en pesto. Voor erbij had ik ciabatta.

Pasta met witte bonen en spinazie

Chinees

Jordan wilde graag weer eens Chinees eten, dus besloten we dat maandagavond te bestellen bij Tong Ah in Nuenen. Ze hebben daar een vegetarische rijsttafel en diverse andere vega(n)-gerechten. Mijn favoriet is de tofu in zwarte-bonen-knoflook-saus. Natuurlijk was het weer veel te veel, dus we hebben er ook dinsdag en woensdag nog van gegeten. Opwarmchinees blijft toch altijd heel lekker. 

Chinees - week 3 - 2021

Rode kool schotel en sushibowl

Op donderdagavond warmde ik in de oven rode kool schotel op die we nog in de vriezer hadden. Voor erbij had ik vegetarische worstjes en wat rauwkost. Helaas ben ik vergeten een foto te maken van mijn bord. Dus hieronder in elk geval een foto van de originele rode kool schotel :-).

Rode kool schotel

We sloten deze eetweek op vrijdagavond af met een sushibowl. Omdat we pas geleden boodschappen hebben besteld bij de toko had ik weer tofuzakjes voor erbij. Verder zat in de sushibowl: edamame, radijsjes, komkommer en mango. Het ziet er heerlijk kleurrijk uit en het smaakt naar sushi, dus dat is altijd goed. Dit is zeker één van mijn favoriete gerechten en dus een perfect begin van het weekend.

Sushibowl - week 3 - 2021

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie