Keukenneusje’s eetoverzicht – #28 – 2022

Salade - week 28 - 2022

Het was weer een diverse eetweek met flinke afwisseling en lekker veel groente. Al met al ben ik erg tevreden over dit weekmenu.

Salade en noedelsoep

We hadden op zaterdagavond een wat kleiner avondgerecht, omdat we die dag pas om 14u nog een best uitgebreide lunch hadden. Voor het avondeten hielden we het dus bij een salade en wat gebakken aardappeltjes.

Salade met bramen en aardappelen

Op zondagavond gingen we voor een heel ander soort maaltijd. Ik maakte noedelsoep met een bouillon van rode curry, kokosmelk en water. Verder deed ik paksoi en sperziebonen door de soep.

Noedelsoep met curry

Pasta, curry en wok

We hadden deze week ook een keer pasta op het menu. Op maandagavond maakte ik volkoren fusili met zomer postelein, pesto en haverroom op een bedje van rucola.

Pasta met zomerpostelein

Dinsdagavond stond er een gerecht met lekker veel groente op het menu, namelijk een curry met sperziebonen, spinazie en broccoli. Lekker veel groen dus.

Curry met groente -week 28 - 2022

Op woensdagavond maakte ik bij het avondmaaltijd allerlei dingen op die we nog over hadden. Ik maakte een wokgerecht met tofu gemarineerd in satékruiden, courgette en sperziebonen en nog een beetje rijst.

Wokgerecht - week 28 - 2022

Frietjes en couscoussalade

Jordan ging donderdagavond met een vriend naar de bioscoop en moest dus op tijd weg. Daarom nam ik ‘s-avonds op de terugweg vanuit Eindhoven frietjes mee van De Aardappeleters in Nuenen. Gewoon even lekker zondigen dus.

Het avondeten van vrijdagavond ben ik helaas vergeten te fotograferen. Ik maakte salade met couscous, falafel, komkommer, olijven, radijs en avocado.

Nog een fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.