Keukenneusje’s eetoverzicht #24 – 2020

Ramen en orange tofu

Het was weer een heel diverse eetweek. Ik heb elke dag zelf gekookt, met lekker veel groente en veel verschillende soorten gerechten. Voornamelijk Aziatisch en Italiaans.

Pizza en bloemkool katsu

We begonnen op zaterdagavond met Italiaans. Ik maakte een groentepizza met courgette, spinazie, gele paprika, champignons, olijven, zongedroogde tomaten en pesto.

Pizza en bloemkool katsu

En op zondagavond gingen we op de Japanse toer. Ik maakt bloemkool katsu met Japanse curry en rijst. Bloemkool katsu is een soort bloemkoolschnitzel, maar dan gepaneerd met Panko in plaats van paneermeel.

Een uitstapje

Ik maakte maandagavond een wat gemakkelijker gerecht, wat niet echt in een specifieke wereldkeuken te plaatsen is. Namelijk een broodje groenteschijf met vegan bacon, ijsbergsla en avocado. Voor erbij had ik krieltjes uit de oven.

Broodje groenteschijf met vegan bacon en avocado

Curry en pasta

En dinsdagavond stond er weer een Aziatisch gerecht op het menu. Ik maakte een curry met bloemkool en aubergine.

Curry met bloemkool en aubergine en pasta met venkel en courgette

Van een Aziatisch gerecht, gingen we naar Italiaans op woensdagavond.Ik maakte een pasta met venkel, courgette en pesto.

Japans en Chinees

Donderdagavond stond er weer een Japans gerecht op het menu, namelijk ramen met paksoi en tofu.

Ramen en orange tofu

En we sloten deze eetweek op vrijdagavond met een zelfgemaakt Chinees gerecht. Ik maakte Orange Tofu, in een sinaasappelsappelsaus, met groene paprika, wortel en ananas erdoor. Dat was ook weer smullen.

Nog een fijn weekend!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie