Keukenneusje’s eetoverzicht #21 – 2022

Vegan curry- week 21 - 2022

Het was een week waarin ik stiekem veel minder heb gekookt dan anders. We gingen namelijk een paar keer uit eten en er was ook een ‘luie afhaaldag’.

Wagamama - week 21- 2022

Het begon zaterdag al meteen met een uitgebreide late lunch bij Wagamama in Roermond. We waren met vrienden in de outlet en als we daar zijn, is Wagamama wel echt mijn favoriete spot om te eten. Zoveel vegan keuze en allemaal heerlijk! Dat was deze keer ook weer het geval. Ik had een Japanse curry met verschillende gefrituurde groentes en als bijgerechten deelden we bang bang cauliflower, miso aubergine en groente gyoza’s. Alles bij elkaar was het een flinke hap. Dus in de avond heb ik thuis alleen nog een schaaltje yoghurt met bosbessen gegeten.

Curry en ramen

Vegan curry - week 21 - 2022

Bij Albert Heijn waren de Thaise basilicum en citroengras in de aanbieding, dus had ik direct een zelfgemaakte curry op het weekmenu gezet. Die aten we zondagavond. De ingrediënten heb ik verder een beetje geïmproviseerd. Ik deed er broccoli, bloemkool en paprika door. Verder deed ik er nog wat salade en gebakken champignons bij.

Takumi - week 21 - 2022

Omdat we maandagavond naar de bioscoop gingen, aten we van tevoren wat in de stad. We gingen voor ramen bij Takumi. Bij de ramen aten we verder nog vegan gyoza (ja, die hadden we zaterdag ook al, maar ze zijn zo lekker 🙂 ) en gefrituurde tofu.

Pasta en frietjes

Pasta - week 21 - 2022

Ik kookte op dinsdagavond wel weer thuis en maakte een snelle pasta met spinazie, broccoli en champignons en nog wat stokbrood erbij.

Op woensdagavond was er dus sprake van de ‘luie afhaaldag’. Ik haalde frietjes bij De Aardappeleters in Nuenen. Altijd lekker.

Nog een curry en een AVG’tje

Vegan curry 2  - week 21 - 2022

We kregen op woensdagavond ook weer de boodschappen van AH bezorgd. Omdat de aubergine die erbij zat, duidelijk op het randje was qua houdbaarheid, maakte ik die donderdagavond als eerste op. Ik had ook nog wat Thaïse basilicum, citroengras en koriander over van de vorige boodschappen, dus het werd een curry met aubergine, zoete aardappel en kikkererwten.

Salade - vegan worst - aardappeltjes - week 21 -2022

We sloten de eetweek op vrijdagavond af met een aardappelen-‘vlees’-groente (AVG-tje) maaltijd. Ik grilde vegan veldbonen worstjes van AH, met daarbij een salade met gegrilde paprika en gebakken krieltjes.

Nog een fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.