Keukenneusje’s eetoverzicht #21 – 2020

BBQ en notenburger - week 21 - 2020

Het ging deze week al weer een stuk beter met eten en inmiddels eet ik alweer helemaal normaal. Alleen heel harde stukjes of dingen met kleine korreltjes erin zijn nog lastig. Verder is het eigenlijk best een normale eetweek geweest. Of ja, eigenlijk toch niet. Het was een iets minder gezonde eetweek.

Frietjes en pasta

Op zaterdagavond aten we frietjes. Ik had satésaus erop, omdat de frietjes dan een beetje zachter worden door de saus. En natuurlijk is het gewoon heel lekker 🙂

Ik kookte op zondagavond voor het eerst weer voor Jordan en mij hetzelfde gerecht. Ik maakte pasta met een saus van geraspte courgette, pesto en crème fraîche van haver.

Pasta met courgette en pesto

Koken uit de vriezer en voorraadkast

De rest van de week maakt ik weer wat dingen op die we in de vriezer en in de voorraadkast hadden. Zo maakte ik maandag een bowl met rijst en chili sin carne schotel van de hak. Voor erbij had ik guacamole en een broodje.

Mexicaanse schotel en aubergine met noedels

Dinsdagavond aten we een noedelgerecht dat ik nog in de vriezer had met gebakken aubergine uit de oven erbij.

Weer frietjes.. en barbecueën

We hebben deze week een beetje gecheat, want op woensdag aten we weer frietjes.

En toen was het natuurlijk alweer weekend, want we hadden deze week een extra lang Hemelvaartweekend. Donderdag was het ook nog eens heel lekker weer, dus besloten we te barbecueën. Dat blijft toch altijd een beetje een feestje, zelfs al was het maar met zijn tweeën.

BBQ en notenburger week 21 -2020

Vrijdagavond maakte ik een salade en aten we gebakken aardappeltjes en een broodje notenburger erbij. Heel simpel en toch heel lekker.

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie