Keukenneusje’s eetoverzicht #21– 2019

Header weekoverzicht 21 -2019

Het was weer een week met veel lekkers, maar het was helaas ook niet zo’n heel gezond week qua eten, blijkt nu ik erop terugkijk, haha. We hebben toch best weinig groente gegeten, dus in mijn boodschappenlijstje voor komende week heb ik alvast heel veel groente toegevoegd, zodat we het weer een beetje kunnen compenseren.

Friet en pannenkoeken

Het afgelopen weekend zat direct al bomvol ongezond lekkers. Op zaterdag aten we curly fries uit de Airfryer en vegetarische kipnuggets. En op zondagavond stonden er pannenkoeken op het menu. Gelukkig wel volkoren pannenkoeken en met ongeschilde appeltjes, zodat het niet helemaal ongezond was.

Veganuggets en pannenkoeken

Beide avonden hadden we trouwens ook een toetje, want ik had vegan tiramisu gemaakt. Die was echt heel lekker. Het recept verschijnt binnenkort op dit blog.

Vegan Tiramisu

Wisselend (on)gezond

We hadden op maandagavond gelukkig wel weer even iets gezonds op het menu. We aten ramen met spinazie en champignons.

Spicy ramen en frietjes

Maar dinsdagavond werden het toch weer frietjes van de friettent in het dorp.

We aten woensdagavond in de stad en omdat ik toch echt wel weer wat meer groente wilde, gingen we naar The Happiness Kitchen. Ze hebben sinds vorige week een nieuwe kaart, met allerlei zomerse gerechten. Wij gingen allebei voor de rendang bowl. Dat was smullen :-).

Happiness Kitchen - Rendang Bowl

Op donderdagavond maakte ik salade met vegetarische spekjes en krieltjes en vegetarische kipschnitzel erbij.

Salade met krieltjes en spinazie met vegan kaasschnitzel

En op vrijdagavond hadden we ook een gerecht met maar een heel klein beetje groente. We aten vegan kaasschnitzels met rösti’s en spinazie erbij.

Ondanks de weinige groente, was het wel een weer een heel smakelijke week gelukkig, Maar volgende week ga ik toch echt weer voor wat meer groente. We hadden bijvoorbeeld gisteren al wel een groenterijk gerecht op het menu. Maar daarover lees je dus meer in het weekoverzicht van volgende week.

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie