Keukenneusje’s eetoverzicht – #16 – 2021

Chimichanga's week 16 -2021

Het was deze week weer een eetweek die een beetje anders is dan normaal. Het was daarom ook meteen een iets minder gezonde week.

Chimichanga’s en Chinees

Zaterdagavond was eigenlijk nog heel normaal. We aten chimichanga’s gevuld met shoarma van tempeh, kidneybonen en rode ui. Voor erbij had ik nog wat komkommer en tortillachips.

Chimichangas-weel-16-2021

We besloten op zondagavond Chinees te bestellen. Lekker gemakkelijk en we hebben er altijd zoveel van dat we twee dagen erna er nog van kunnen eten. En dat kwam goed uit, want maandag werden er bij ons nieuwe kozijnen geplaatst. Dus dat was een rommelig dagje. Alleen maar fijn als je het avondeten dan alleen maar even snel hoeft op te warmen.

Chinees eten

Om toch nog wel de nodige vitamientjes binnen te krijgen na al twee keer Chinees aten we dinsdagochtend een smoothiebowl met lekker veel fruit erdoor. Het avondeten wat die dag nog het laatste restje Chinees.

Smoothiebowl framboos

Pasta, burgers en babi pangang

Op woensdagavond kookte ik wel weer zelf. Ik maakte spaghetti met een saus van haverroom, spinazie, pesto en olijven. We hadden er ook nog wat stokbrood bij.

Spaghetti - week 16 - 2021

Van het gerecht op donderdagavond ben ik weer eens vergeten een foto te maken. We aten een broodje met Bofkipburger van De Vegetarische Slager. Ter garnering had ik er nog wat komkommer en avocado op. En we aten er frietjes bij.

Op vrijdagavond maakte ik Jordan zijn lievelingsgerecht, babi pangang van seitan. Natuurlijk met rijst erbij. Lekker smullend het weekend in.

Vegan babi pangang

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een antwoord