Keukenneusje’s eetoverzicht #16 – 2020

PIzza en sushi - week 16 -2020

In deze week viel natuurlijk het lange paasweekend. Ondanks de omstandigheden hebben we er toch het beste van gemaakt. Verder hebben ook deze week allerlei lekkers gegeten en ik heb weer wat nieuws uitgeprobeerd.

Pizza en sushi

Het begon op zaterdag met een lekker zelfgemaakte pizza, met heel veel groente erop. Ik heb er spinazie, courgette, groene paprika, champignons, zongedroogde tomaatjes, vegan pesto en vegan kaas op gedaan.

Pizza en sushi week 16 -2020

Op de eerste Paasdag hebben we sushi gegeten van The Sushi Company in Nuenen. Dat maakte het toch een klein beetje feestelijk 😉

Wraps en frietjes

Qua eten was maandag, Tweede Paasdag, eigenlijk een heel normale dag. We aten ‘s-avonds volkoren wraps met spinazie, chilibonen, gegrilde stukjes, sla en avocado. En we hadden er tortilla chips bij.

Het nieuws dat ik uitprobeerde was op dinsdagavond. Ik had op de website een recept gezien voor geroosterde bloemkool plakken (steaks) uit de oven met Al- Andalus kruiden. Die wilde ik wel eens maken. Het resultaat was echt heel lekker en voor erbij had ik wat zelfgemaakte frietjes en salade.

Bloemkool en frietjes - week 16 -2020

De friettent in het dorp is weer open voor afhaal! Dus daar besloten we gebruik van te maken afgelopen woensdag. Ook al betende dat: twee dagen achter elkaar frietjes. Haha.

Bami en pasta

Op donderdagavond maakte ik weer eens een keertje bami met prei erdoor. Voor erbij bakte ik wat stukjes banaan en warmde ik vegetarische balletjes met satésaus van Unox op. Die balletjes en de saus vonden we allebei niet heel lekker. Maar de bami met de banaan was zeker om te smullen.

Bami en pasta - week 16 -2020

Pasta met een schnitzel was de vorige keer (toen ik die combi voor het eerst maakte) zo goed bevallen, dat ik besloot het weer te maken. Lekker hoor! Door de pasta deed ik broccoli, vegan pesto en zongedroogde tomaatjes.

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie