Keukenneusje’s eetoverzicht #17 – 2020

Mexicaanse loaded fries en bbq

Nu we al een tijdje niet meer uit eten kunnen, geniet ik extra van de momentjes dat we iets speciaals eten of eten laten bezorgen. Daarom ben ik ook heel blij met deze eetweek. We hebben op zondagavond er zelf iets speciaals van gemaakt en sloten de week op vrijdagavond af met een heerlijk afhaalgerecht.

Loaded fries en BBQ

Mexicaanse loaded fries met oranje en paarse frietjes van zoete aardappel op een bodem van tortillachips met gesmolten vegan kaas. Als topping had ik guacamole met rode ui.

Op zondagavond besloten we met zijn tweeën te barbecueën. Onze eerste barbeque van het seizoen. Ik had gegrilde aubergine met miso gemaakt en tempeh spiesjes met courgette en paprika en we hadden een vegan burger op een broodje.Het was allemaal weer smullen!

Aziatische gerechten

Voor maandag en dinsdag had ik twee Aziatisch getinte gerechten gepland. Maandagavond maakte ik een misosoep met noedels, chinese kool en gember. Voor erbij had ik pittige vegetarische reepjes van Albert Heijn.

Chinese kool soep en curry met falafel - week 17 -2020

En op dinsdagavond wilde ik eigenlijk een wokgerecht maken met paksoi, maar de paksoi bleek niet meer goed. Dus toen hebben we maar frietjes gehaald bij de friettent in het dorp.

Woensdagavond maakte ik wel weer een gerecht met een Aziatisch tintje, namelijk een groene curry met courgette en broccoli. Voor erbij had ik zilvervliesrijst en falafel.

Vegan vissticks en Indonesisch

Op donderdagavond aten we vegan ‘vis’sticks van Albert Heijn met spinazie en gebakken aardappeltjes. Heel simpel, maar ook weer erg lekker.

Vegan vissticks en Indonesische rijsttafel - week 17 -2020

Deze week sloten we af met een Indonesische rijsttafel die we bestelden bij Indonesia in Son. Een lekkere verwennerij om het lange weekend mee in te luiden.

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie