Keukenneusjes eetoverzicht #14– 2019

Header week 14 - 2019

Soms heb je van die weken dat je aan het eind echt niet meer weet hoe het begin van de week er precies uit zag. De afgelopen week was voor mij zo’n week. Gelukkig heb ik de foto’s op mijn telefoon nog, zodat ik toch weer een mooi weekoverzicht voor jullie kan maken.

Shoarma en curry

Het was een vrij diverse week qua gerechten. Het begon zaterdagavond met vegetarische shoarma van tempeh. We hadden er frietjes bij.

Vega shoarma en curry

En op zondagavond aten weer eens een keertje curry met bloemkool, aardappel en ei. Dit blijft toch altijd echt een lekkere curry en het was een mooie kans om weer wat bloemkool uit de vriezer op te maken.

Groente en pasta

Doordeweeks kwamen er gelukkig wel weer wat meer groenten voorbij. Zo maakte ik maandagavond sperziebonen met gebakken champignons en falafel. Omdat Jordan niet van sperziebonen houdt, heb ik voor hem spinazie gemaakt.

Sperziebonen met  falafel en pasta

Op dinsdagavond aten we een ‘improvisatie pasta’. Ik bakte wat courgette, aubergine en champignons met Al-Andalus kruiden van Euroma. Voor de pasta koos ik voor ravioli met vegan kaas erin. De pasta smaakte alleen niet zo heel erg naar kaas, dus dat was een beetje een tegenvaller. Gelukkig maakte mijn groentemix erbij veel goed haha.

En natuurlijk was woensdagavond weer bioscoopavond. Van tevoren aten we frietje bij Dik&Lang.

Frietjes en spinazie

Spinazie en spruitjes

Donderdagavond hadden we spinazie à la crème met Alrpo van Dr Iglo. Voor erbij had Jordan vissticks en ik had de vegan sticks van Sofine.

Spruitjes met kaesschnitzel

We sloten deze eetweek op vrijdagavond af met een gerecht waar Jordan heel blij van werd: spruitjes en vegan kaesschnitzel. Twee van zijn favoriete dingen om te eten. Voor erbij had ik nog wat zilvervliesrijst gekookt.

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie