Keukenneusje’s eetoverzicht #13 – 2020

Pasta met vegetarische schnitzel en salade

Deze week was een wat minder gezonde week, ondanks dat ik toch de meeste dagen zelf heb gekookt. Maar het was denk ik gewoon tijd om onszelf een beetje extra te verwennen, met lekkers en iets minder gezond, na al zo lang thuis zitten.

Vorige week vrijdag hadden we Chinees besteld en dat is altijd zoveel dat we er gemakkelijk nog een paar dagen van kunnen eten. Dus zaterdag en zondag aten we ook Chinees.

Venkelburgers en wok

Ter compensatie maakte ik maandag wel iets heel gezonds, een groene burger met venkel, quinoa, kikkererwten en spirulina. Als topping had ik nog gegrilde courgette, sla en venkel. Dus superhealty. Maar we hadden er dan wel weer frietjes bij. 🙂

Venkel-spirulina burgers

Ook op dinsdagavond hadden we een gerecht met veel groente. Ik had de courgette en kikkererwten die ik nog over had van de vorige, samen met aubergine en gebakken rijst in de wok gedaan. Voor wat extra smaak heb ik er miso en gember bij gedaan. En vegetarisch gehakt.

Frietjes en nog meer wokken

En ja, woensdagavond hadden we weer frietjes. Dit keer zelfgemaakte uit de Airfryer. Voor erbij hadden we vegetarische frikandellen van Mora.

Friet en vegetarische frikandel - Week 13 -2020

We hadden nog een restje van de wokmaaltijd van dinsdag. Daar deed ik nog wat spitskool bij en Bradwurst van De Vegetarische Slager. Dat was onze avondmaaltijd van donderdag.

Wok met worst

Pasta met schnitzel

Op vrijdagavond besloot ik weer eens een pastagerecht te maken. Ik maakte een pasta met olijven, zongedroogde tomaatjes en sojaroom. Voor erbij had ik salade met komkommer en radijs en een vegetarische schnitzel. Een verrassend lekkere combinatie.

Pasta met schnitzel en salade

Nog een fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.