Keukenneusje’s eetoverzicht #12

Burger en ramen week 12 -2020

Ook deze week heb ik weer voornamelijk thuis doorgebracht. Het wekelijkse boodschappen doen, is inmiddels het enige uitje haha. Gelukkig maken we, nu we allebei thuiswerken, wel elke middag een een korte wandeling maken. Toch eventjes eruit. Qua eten eten we, doordat we niet meer buiten de deur eten en ik elke dag zelf kook, wel echt gezonder en veel groentes. Maar bestellen kan nog wel, dus daar hebben we ook wel gebruik van gemaakt :-).

Zuurkool en shoarma

Op zaterdag had Jordan nog wel een ‘klein’ feestje. Dus at ik alleen. En dat betekende dat ik mooi weer eens zuurkoolstamppot kon eten. Ik heb er vegan spekjes van Albert Heijn door gedaan en voor erbij had ik een vegan worst van Beyond Meat. Die was trouwens erg lekker.

Zuurkool met Beyond Meat Sausage

Zondagavond aten we shoarma van tempeh en frietjes uit de Airfryer. Altijd lekker natuurlijk.

Wraps en improvisatie

Ik ben op maandagavond vergeten een foto te maken van het eten zie ik nu. Dat is wel jammer, want we aten echt iets lekkers. Namelijk volkoren wraps met de een zelfgemaakte bonenschotel, vegan gryros, avocado, sla en tomaatjes.

Op dinsdagavond improviseerde ik zelf weer een gerecht bij elkaar. Ik maakte gegrilde aubergine. Voor erbij heb ik een rijstgerecht gemaakt met de overgebleven’ shoarma’reepjes, spinazie en broccoli erdoor. Hier was ik dus ook bijna de foto vergeten, daarom zie je alleen het laatste restje, haha.

Improvisatie week 12 - 2020

Burgers en ramen

De laatste tijd zit ik een beetje in een ‘burgerfibe’ we eten er bijna elke week wel één. Soms zelfgemaakt, soms kant-en-klaar-. Deze keer aten we Deluxe burgers van Garden Gourmet op een broodje met avocado. Voor erbij had ik curlyfries uit de Airfryer en gebakken courgette.

Burger en ramen week 12 -2020

Donderdagavond stond er een bekend gerecht op het menu: Japanse ramen. Deze keer maakte ik de noedelsoep met paksoi en spitskool. Door de bouillon heb ik een blokje Japanse curry gedaan. Dat was weer een wat anders en heel smakelijk.

Chinees

We besloten op vrijdagavond toch gebruik te maken van het feit dat restaurants nog wel thuis mogen bezorgen. Daarom bestelden we Chinees bij Tong Ah in Nuenen. Dat was weer smullen!

Chinees - Week 12 -2020

Nog een fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.