Keukenneusjes eetoverzicht #11– 2019

Header week 11 - 2019

Een weekoverzicht? Maar het is toch pas zaterdag? Ja, dat klopt. Omdat we morgenochtend vertrekken naar Oostenrijk, staat mijn weekoverzicht deze keer iets eerder online. Qua gerechten is het ook goed te merken dat het een pré-vakantieweek was. Er komen veel improvisatie gerechten voorbij met ingrediënten die ik nog op moesten. Verder hebben we vaak buiten de deur gegeten.

Burgers

Ook in het weekend heb ik deze keer niet zo uitgebreid gekookt. Op zaterdagavond aten we een broodje vegaburger met avocado en salsasaus. Voor erbij hadden we curly fries.

Vegaburger en vegan curry

Zondagavond gingen we met mijn ouders en broertje uit eten voor mijn vader zijn verjaardag. Ik had een vegan curry met couscous (huh? Ja echt!) en Jordan had een falafelburger. De curry was lekker, maar wel heel pittig haha.

Spruitjes

We aten op maandagavond een gerecht dat wel vaker terugkomt op ons menu, namelijk: spruitjes met rijst, falafel en kerriesaus.

Spruitjes en veggie pita

Veggie pita

Omdat we dinsdagavond met een groepje (oud-)collega’s naar de film gingen, aten we vooraf een hapje in de stad. We gingen naar de Downtown Gourmetmarket. Sinds de laatste keer dat ik hier was zijn er allemaal nieuwe tentjes bijgekomen, waaronder een Griek. Ik ging voor een veggie pita en frietjes. Er zit ook een nieuw Surinaams restaurantje, die wil ik de volgende keer uitproberen.

Restjes opmaken

Woensdagavond moesten we na het werk nog even wat boodschappen doen voor de komende dagen. We kozen ervoor om dan ook meteen kant-en-klaar avondeten mee te nemen. We aten salade en stokbrood met hummus.

Salade met stokbrood en hummus

Aangezien ik nog een beetje curry laksa pasta en rijst van maandag over had, maakte ik donderdagavond een curry.Verder heb ik er nog wokgroente door gedaan en wat tofu met gembersiroop erbij gebakken. En ja, ik ben weer eens vergeten een foto ervan te maken haha.

Nog een keer uit eten

Vrijdagavond sloten we de week af met een etentje met vrienden. We gingen naar Gezana. Het was alweer een tijdje geleden dat we daar geweest zijn. Jammer eigenlijk, want het is altijd zo lekker eten daar. Ook nu was het weer geweldig. Dit blijft toch echt wel mijn favoriete restaurant in Eindhoven.

Gezana Eindhoven 2019

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie