Keukenneusje’s eetoverzicht #1– 2020

Moving Mountains Burger met aardappelpartjes en broccoli

Eigenlijk begon de afgelopen eetweek nog in 2019, maar ik heb besloten er toch het eerste weekverslag van 2020 van te maken, aangezien we nu inmiddels alweer 5 dagen in het nieuwe jaar zitten.

De laatste dagen van het jaar zijn meestal ook wat rommelig qua eten, maar ik ben niet ontevreden met dit weekoverzicht. Ik vind dat we draad best weer aardig hebben opgepakt, haha. Er zit in elk geval best wat groente in dit weekoverzicht.

Sushi en een mix gerecht

Zaterdagavond hadden we etentje met vrienden. We aten sushi bij Kyoto in Eindhoven. Heel lekker. Ik ging voor de vegetarische sushi set en avocado sushi. Zeker de veggie set is echt heel lekker daar.

Vegetarische sushi Kyoto Eindhoven

Op zondagavond kookte ik eindelijk weer eens keertje zelf. Het was wel een beetje een ratjetoe van dingen die we nog in huis hadden. Ik maakte gegrilde aubergine met miso, rijst met broccoli en vegetarische worstjes erbij. Het ziet er misschien een beetje gek uit, deze combi, maar het was echt heel lekker.

Aubergine, vegaworstjes en rijst met broccoli

Nog meer in de mix

En we blijven nog even bij de restjes opmaak gerechten. Op maandagavond bakte ik namelijk mini bloemkool-broccoli burgers met wat geroerbakte courgette erbij.

Bloemkool-broccoli-burgers met courgette

We vierden Oudejaarsavond lekker met zijn tweeën op de bank met een paar goede films. Qua avondeten hielden we het ook eenvoudig en simpel. Ik bakte aardappelschijfjes, falafel en nog wat rijst met broccoli die over was van maandag.

Ook de woensdagavond hadden we een gerecht van allerlei dingetjes bij elkaar. We probeerden The Moving Mountains Burger uit (lees hier de review) met aardappelpartjes en wat broccoli erbij… Nu ik het zo terugkijk hebben we deze week best veel broccoli gegeten. Dat was me voor ik dit verslag schreef niet zo opgevallen haha.

Moving Mountains Burger met aardappelpartjes en broccoli

Chinees en een Mexicaanse afsluiter

We aten donderdagavond Chinees bij Jordan zijn ouders. Ja, we hebben best veel Chinees gegeten de afgelopen weken. Ik denk dat we daar voorlopig wel weer even klaar mee zijn haha.

Deze eetweek sloten we af met een Mexicaanse maaltijd. Ik maakte vrijdagavond wraps met vegetarische chili con carne, vegetarische gegrilde stukjes en avocado. Ook dat was weer smullen.

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie