Weekoverzicht #47

Header week 47

Deze week was gelukkig weer wat gezonder dan de voorgaande weken. Toch stond nog wel een paar keer friet op het menu. En wat lekkers… want de Sint is weer in het land en dus moesten er pepernoten gebakken worden. Het recept en welke smaken pepernoten ik zaterdag heb gebakken lees je hier: Pepernoten met smaakjes recepten – Deel 2

Verder aten we zaterdagavond dus frietjes bij Jordan zijn ouder. Helaas heb ik hier weer eens geen foto van gemaakt. Daarom alleen deze lekkere pepernoten.

Zelf kruidnoten maken

Lekker wokken

Op zondagavond maakte ik weer een lekkere curry met bloemkool,aardappelen en geroosterde tofu. Erg lekker.

Curry. bloemkool tofu. aardappel

Er stond maandagavond ook weer een wokgerecht op het menu met lekker veel groente. Ik maakte courgette met gele paprika en vegetarische rundereepjes in een zoet-zure rijst. Wat rijst erbij en het was een heerlijke, snelle maaltijd.

Wok schotel met courgette

Omdat ik dinsdagavond nog naar de Albert Heijn XL wilde om wat spullen te halen voor mijn Sinterklaasbaksels van het komende weekend, besloten we sushi te halen.

Sushi van AH XL en frietjes

Toch even zondigen

En je ziet het al op de foto hierboven…woensdagavond heb ik helaas weer gezondigd. We hadden een vroege film in de bioscoop en we aten dus frietjes vooraf bij Dik en Lang.

Nog meer wokken

Maar dat hebben we donderdag weer ruimschoots gecompenseerd met een wokgerecht van Italiaanse roerbakgroente met teriyakisaus en meergranenrijst erbij. Voedzaam, gezond en lekker.

Wok met meergranenrijst en Mexicaans eten

We sloten de week vrijdagavond af met een Mexicaanse maaltijd. Ik maakte wraps met Mexicaanse roerbakgroente in een eigen kruidenmengsel en avocado. Zo eindigde deze week toch ook wel weer best verantwoord. Hopelijk houden we deze lijn de komende weken nog even vast, ondanks alle decemberfestiviteiten.

Nog een fijne zondag!

 

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie