Weekoverzicht #23

Header week 23

Waar we vorige week nog zo gezond gegeten hebben, wat het deze week toch echt een stuk minder verantwoord. Het was een rommelige week. Met twee keer uit eten en meerdere keren friet. Deze week is wat dat betreft wel echt een uitzondering hoor. Volgende week gaan we weer op de gezondere toer.

Curry en kerrie

Het begon zaterdag nog best ok met een Indiase curry met gedroogd fruit en verschillende soorten noten. De curry was wel lekker, maar door de hoeveelheid noten wat het ook echt goed vullend.

Curry en kerrie

Op zondagavond aten we spruitjes met kerriesaus, rijst en groenteballetjes. Dit is een gerecht wat we wel vaker eten.

Uit eten part #1

Maandagavond ging ik uit eten met een vriendin. We gingen naar Umami in Eindhoven, een Aziatisch-fusion restaurant. Hier startten we met een lekkere, alcoholvrije, cocktail. Voor het eten gingen we voor het social dining menu, wat betekent dat je iedere twee gerechtjes per persoon per gang mag bestellen. Omdat ik voor de vegetarische gerechten ging, was de keuze beperkter en dus ook een stuk gemakkelijker. Hieronder zie je de zes gerechtjes die ik gegeten heb. Het was allemaal best ok, maar niet zo bijzonder als een paar jaar geleden toen ik voor het laatst bij dit restaurant was. Ik vond de gevulde little gem en de aubergine met meloenballetjes het lekkerste. Bij het zuurkool gerecht zat een groen sausje, ik denk mint. Dat vond ik niet zo lekker in combinatie met de zuurkool. Zonder de saus was het een prima gerecht

Umami Eindhoven

Frietjes

Omdat we op dinsdagavond wat later thuis waren, gingen we voor iets snels en haalden we frietjes. Jordan probeerde een bonita uit, dit is een vegetarische snack die ze sinds kort hebben bij de friettent in het dorp. Een lekker snack voor de afwisseling. Normaal is de enige vegetarische keuze een kaassoufflé of een bamiblok.

Frietjes

Uit eten part #2

Woensdagavond gingen we weer naar de bioscoop. Omdat de film pas om acht uur begon, aten we vooraf sushi in de stad.

Sushi Sakana

En weer frietjes…

We aten op donderdagvond pitbroodjes met spinazie, abrikoos en vegetarische kipreepjes. Voor erbij hadden we wat frietjes. De broodjes waren echt heel erg lekker.

Pita met spinazie en abrikoos en shorama

En vrijdagavond … tja, toen hadden we weer frietjes. Dit keer met mijn vegetarische shoarma en de pitabroodjes die we nog over hadden van gisteren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.