Review Japans snoep en snacks – Japan Crate April

De Japan Crate Box van april was wederom erg goed gevuld. Met 14 snoep/snackitems en een drankje. Zoals gewoonlijk verdeel ik mijn review van de box over 2 blogartikelen. In dit artikel behandel ik vooral veel snoep-items en een wel heel bijzonder drankje… met stukjes gummy erin.

New Fue Ramune

Dit zijn ronde snoepjes met een gaatje in het midden, waardoor je ze ook kunt gebruiken als fluitje. Het smaakt een beetje naar de druivensuiker snoepjes die je in veel verschillende smaken kunt kopen bij de drogist. Ramune is een soort frisdrank in Japan. Hier smaken de snoepjes ook naar. Maar het is lastig om te beschrijven wat die smaak precies is.

 

Sweet and sour nakano konbu snack

Konbu is een soort zeewier. Voor dit snoepje is het zeewier ingelegd in een zoet-zure azijn. Ik vond het echt heel vies. Ook zijn deze snoepjes behoorlijk taai.

Banana Man

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn dit snoepjes met bananensmaak.Het is een bananen marshmallow omhuld met witte chocolade en in het midden zit een beetje melkchocolade. De bananensmaak is heel licht, waardoor je er weinig van proeft. Het smaakt vooral naar chocolade.

Potato Fry: Salt and Butter

Zoute chips met een botersmaakje. Dat is de beste omschrijving voor deze chips. Als je de zak opent, ruikt het een beetje naar de frietjes van McDonald’s Ik vond deze chips wel ok. Maar de boter had voor mij niet gehoeven. Ik vind gewoon zoute chips eigenlijk het lekkerste.

Gummy Choco Strawberry

Dit zijn aardbeienwinegums met een laagje chocolade erover. Ik vond ze niet heel bijzonder. Maar mijn vriend vond het erg lekker.

Carrot Rice Puffs

Ken je van vroeger nog die zakjes gepofte rijst in allerlei kleurtjes? Als iemand op school snoepzakjes uitdelen, zaten die er eigenlijk altijd wel in. Deze snoepjes zijn eigenlijk hetzelfde. Ik vond die snoepjes vroeger al niet lekker en nu dus ook niet echt.

Futatsu No Shokkan Soda: Jelly Lemon

Frisdrank met stukjes erin? Meestal als je je op je drankje moet kauwen is er iets niet goed haha. Maar bij dit drankje is het toch echt zo. Het inschenken van het drankje uit het blik ging erg moeizaam, omdat er was pas tijdens het inschenken achter kwamen dat je van te voren moet schudden. Zo mengt de jelly zich met het drankje. De meloensmaak van deze frisdrank is wel lekker, maar de structuur met de blokjes jelly erin, was toch een beetje raar.

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

One Reply to “Review Japans snoep en snacks – Japan Crate April”

  1. Nice! Leuke artikel en leuk omschreven! Deels van deze snoepjes zijn ook te verkrijgen op Seikatsu.nl

Geef een reactie