Review Bubble tea van de Toko

Thaise Bubble tea

Altijd als wij bij de Toko komen, maken we er een sport van om in elk geval wat aparte dingetjes mee te nemen. Dit keer wilde we wel weer eens wat ‘gekke drankjes’ uitproberen. Daarom namen we een flesje en twee blikjes bubble tea mee. Dit Thaise drankje is een mix van thee, melk en tapioca balletjes. Je kunt deze bubbel thee in verschillende smaakjes krijgen bij de toko. Wij kozen voor een naturel variant, eentje met mungbonen en eentje met rozensmaak.

Bubble tea met rozensmaak

Mijn oog viel in het drankjes schap meteen op dit roze flesje. En toen bleek dat het een drankje met rozensmaak is, was ik direct om. Daarnaast zit er basilicumzaad in dit drankje. Genoeg ingrediënten dus om deze bubble tea als een ‘raar drankje’ te bestempelen.

Rozen bubbelthee

Maar was het ook lekker? Ja, zeker! Het was gelukkig niet zo chemisch van smaak als het eruit ziet. Het smaakte naar rozenwater en een beetje zoet, maar niet te. Echt heel lekker en het ziet er dus ook nog eens mooi uit.

Gewone bubbel thee

Daarna probeerden we het blikje met de naturel bubbelthee. Of nou ja, naturel, hij smaakte naar soja. Deze vonden we allebei het minst lekker. Het had echt een heel sterke sojasmaak. Iets te sterk, vind ik. Daarnaast was de saaie bruine kleur ook niet heel uitnodigend.

Tapioca drink

Bubble tea met mungbonen

Gelukkig hadden we nog een bubble tea die er wel aantrekkelijk uitzag, ondanks dat hij groen is van kleur. Dat was de bubbel thee met mungbonen smaak. De smaak was ook een beetje bloemig en lekker zoet. Het deed me ook een beetje denken aan het rode bonen ijs. Ook deze is erg lekker. Maar mijn favoriet blijft toch de bubble tea met rozensmaak.

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.